Filmska franšiza „Igre gladi“ odavno je prerasla granice tinejdžerskog  fenomena i postala globalna kulturna pojava u kojoj uživaju sve generacije. Ovoj činjenici govore u prilog i podaci o posetama domaćim i stranim bioskopima (u Sjedinjenim Američkim Državama film „Igre gladi: Sjaj slobode 1. deo“ ovog vikenda je zaradio 123 miliona dolara na blagajnama i dospeo na prvo mesto).

Igre gladi sjaj slobode 1 Rekordna gledanost za Igre gladi: Sjaj slobode

„Igre gladi: Sjaj slobode 1. deo“ je treći nastavak popularne franšize. Priča postaje još napetija u novom poglavlju života Ketnis Everdin. Igre su možda zauvek uništene, ali borba za preživljavanje postaje sve žešća. U borbi sa svemoćnim Kapitolom, Ketnis će biti još hrabrija i jača. Ona shvata da nema izbora osim da razapne krila, prigrli simbol Ptice rugalice i prihvati ulogu vođe kako bi spasila Pitu.

Igre gladi sjaj slobode 2 Rekordna gledanost za Igre gladi: Sjaj slobode

U filmu „Igre gladi: Sjaj slobode 1. deo“ glavne uloge ostvarili su: Dženifer LorensLiam Hemsvort, Vudi Harelson, Elizabet Benks, Stenli Tuci, Donald Saterlend i drugi. Spektakularan nastavak kultne franšize režisera Frensisa Lorensa pogledajte već danas u distribuciji Blitz filma u bioskopima širom zemlje. Za trenutak zavirite u atmosferu filma preko najnovijeg trejlera:

Editors choice