Kada je pre gotovo dve godine velikim letnjih hitom “Moli,moli” osvojila publiku, Jovana Nikolić je na velika vrata zakoračila na estradu. Iako to nije bio njen debi, upravo je ovom pesmom, a onda i veoma kvalitetnim albumom, na sebe skrenula pažnju celokupne javnosti.

Nismo se dugo pitali ko je srpska Barbie, jer je Jovana u rekordnom roku postala miljenica tabloida. Atraktivan izgled, dobra muzika i nagađanja o njenom privatnom životu bili su dovoljni da se gotovo svakodnevno pojavljuje na naslovnicama tabloida i časopisa.

Nikada potvrđena veza sa jednim od najbogatijih biznismena u Srbiji, Markom Miškovićem dodatno je začinila priču o ovoj zavodljivoj plavuši.

Ono što je svakako brzo postalo primetno je da Jovana veoma vodi računa o svom izgledu i da sa lakoćom nosi komade visoke mode. Ubrzo je postala uzor mnogim devojkama i do danas čvrsto stoji na toj poziciji. Raskošne toalete za večernje prilike i kratki šortsevi od teksasa, komadi su koje Nikolićeva najradije nosi, uvek uz vrtoglave, skupocene potpetice i diskretan, ali efektan aksesoar.

jn5 Ikona stila 2011: Jovana Nikolić

Na crvenom tepihu Jovana blista u elegantnim dugačkim toaletama

jn6 Ikona stila 2011: Jovana Nikolić

Pasionirani je ljubitelj skupocenih brendova

jn9 Ikona stila 2011: Jovana Nikolić

Romantični krojevi i nežne boje su Jovanin omiljeni izbor

jn13 Ikona stila 2011: Jovana Nikolić

Odlično se snalazi i u vamp izdanju

jn14 Ikona stila 2011: Jovana Nikolić

Svaku kreaciju nosi sa izraženom ženstvenošću

Izvori fotografija:

story.rs

nadlanu.com

infuzija.org

pressonline.rs


Marko Obradović je student Fakulteta za kulturu i medije. Voli da provodi vreme sa kvalitetnim i neobičnim ljudima, ali i sam sa svojim hobijima – ples, fitnes, psihologija, parapsihologija, geografija, hortikultura… Najviše prezire laž, licemerje i nepravdu. Samo kreativan dan je ostvaren dan – parola je kojom se vodi kroz život.

Editors choice