Otkako se pre dva meseca pojavila kao član žirija u takmičenju “Prvi glas Srbije”, mlada i talentovana muzičarka Lena Kovačević ne prestaje da osvaja srca publike. Iako iza sebe već ima uspešnu karijeru, široj javnosti tek je nedavno postala poznata, ali se za vrlo kratko vreme izdvojila i privukla veliku pažnju.

Lena pleni svojim šarmom i suptilnošću, a mnogi je već stavljaju među najlepše žene Srbije. Harizma kojom zrači ne ostavlja ravnodušnim ni takmičare, pa mnogi, posebno muški deo, komentarišu da im je već dovoljno lepo što pevaju pred Lenom, makar i ne pobedili.

Pored izvanrednog glasa i talenta, ova ljupka plavuša zapala je publici za oko i svojim urbanim stilom, koji je već postao prepoznatljiv. Šetajući između romantičnih krojeva i glam rock stila, Lena ostavlja izuzetan utisak i sasvim opravdano našla se na drugom mestu naše liste najbolje obučenih žena iz javnog života Srbije. A njeno vreme tek dolazi.

lena kovacevicfldf Ikona stila 2011: Lena Kovačević

Romantični stil i nežni tonovi

spek Lena Kovacevic Ikona stila 2011: Lena Kovačević

Za nastupe uglavnom bira duge i elegantne haljine

lena kovacevic Ikona stila 2011: Lena Kovačević

Klasika u Kolarcu

lena01 Ikona stila 2011: Lena Kovačević

Glam rock savršeno joj pristaje

30847 395288663060 359806688060 4215407 5376663 n Ikona stila 2011: Lena Kovačević

Detalji su veoma važni

lena02 Ikona stila 2011: Lena Kovačević

Spoj elegancije i ležernosti

spek lena Ikona stila 2011: Lena Kovačević

Osmeh je ponekad najbolji modni detalj

Izvori fotografija:
hellomagazin.rs
novosti.rs
zena.blic.rs
prva.rs
story.rs
pulsonline.rs
Aleksandar Dunkić
Lena Kovačević – Myspace profil


Marko Obradović je student Fakulteta za kulturu i medije. Voli da provodi vreme sa kvalitetnim i neobičnim ljudima, ali i sam sa svojim hobijima – ples, fitnes, psihologija, parapsihologija, geografija, hortikultura… Najviše prezire laž, licemerje i nepravdu. Samo kreativan dan je ostvaren dan – parola je kojom se vodi kroz život.

Editors choice