tom ford thom browne 52208 21 Ikona stila: Tom Ford

Rođen u Teksasu, Tom Ford je završio arhitekturu na Parsons School of Design. Tokom svoje karijere radio je za Chloe, Perry Ellis, Gucci, da bi otkrio da modom može da se bavi i samostalno.

Otkako je nastao brend Tom Ford, Tom je brzo napredovao. Počeo je dizajniranjem aksesoara, najviše naočara za sunce, zatim i parfema, a sada njegov rad obuhvata i mušku modu, različite preparate za negu i lepotu i muške i ženske aksesoare.

On je chic, božanstven, neverovatno talentovan i … gej. To mu svakako nije smetalo da pozira za jednu od naslovnih strana Vanity Fair-a, pored nage Keira-e Knightley i Scarlett Johansson.

Ne samo da kreira glamuroznu odeću, već i radi provokativne kampanje za nju. On odiše seksipilom i nema problem da to i pokaže. Muževan je i sofisticiran. Njegov prvi izbor uvek će biti tamno odelo po meri, sa jednim otkopčanim dugmetom i nekim malim ali uvek dobro odabranim detaljem.

Tom Ford nije samo talentovani dizajner, već i prava ikona stila, kada je u pitanju ne samo izgled i način odevanja, već i život, karijera i stav!


Nađa obožava šoping. ”Sve je pitanje dobrog ukusa” kaže Armani, a ona tako misli. Ne može da živi bez kafe, dobre muzike, životnih iznenađenja i ljudi koje voli.

Editors choice