5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Imaš X faktor? Fiat 500X je auto za tebe!

Imaš X faktor? Fiat 500X je auto za tebe!

Kompanija “Fiat” je u Italiji organizovala putovanje za medije i predstavila je novi model 500X. Sa puno stila, organizatori su se potrudili da nam na najbolji mogući način predstave ovaj model. Poslužilo nas je i vreme, tako da je test vožnja bila pravo uživanje.

Za ovaj automobil njegovi tvorci kažu da je “Lepotan sa karakterom”, a mi se sa tim i slažemo. Ovaj model je naslednik modela Fiat 500 iz 1957. godine. Novi Fiat 500X će biti dostupan u dve različite verzije: jedna je više “velegradska“, dok je druga idealna za terenske uslove. Ovaj model stvoren je za sve one koji vole lepe stvari, ljudima koji su dinamični, sa aktivnim društvenim životom koji gaje različite strasti i interesovanja.

Novi Fiat 500X krosover biće dostupan od 2015. godine. Ukoliko želite da obradujete sebe u Novoj godini savršenim automobilom neka to bude upravo ovaj model.

Udoban, brz, elegantan, Fiat 500X je spreman za naše nove pustolovine, sa stilom, naravno.

fiat 500 x italia nadja jokanovic Imaš X faktor? Fiat 500X je auto za tebe! fiat 500 x Imaš X faktor? Fiat 500X je auto za tebe! nadja jokanovic wannabe fiat 500 x Imaš X faktor? Fiat 500X je auto za tebe!

 

fiat 6 Imaš X faktor? Fiat 500X je auto za tebe! fiat 7 Imaš X faktor? Fiat 500X je auto za tebe! fiat 8 Imaš X faktor? Fiat 500X je auto za tebe! fiat 1 Imaš X faktor? Fiat 500X je auto za tebe! fiat 3 Imaš X faktor? Fiat 500X je auto za tebe!

Fotografije: Nađa Jokanović Instagram 

Editors choice