Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Immo Outlet Centar i humanitarna akcija “Mame za mame”

Immo Outlet Centar i humanitarna akcija “Mame za mame”

Immo Outlet Centar tradicionalno nastavlja sa humanitarnom kampanjom “Mame za mame”. Uz pomoć posetilaca i zakupca Legenda, Idee i Lavirinta, već četvrti put za redom doniraće se neophodna sredstva Udruženju samohranih majki u četvrtak, 25. oktobra, sa početkom u 13 časova, u prostorijama Immo Outlet Centra, Gandijeva 21, blok 64.

Humanitarnu akciju od samog početka podržavaju poznate mame koje svaki put pružaju podršku samohranim majkama i uručuju im sredstva koja su prikupljena za njih. VIP mamama velikog srca koje su do sada podržavale akciju Mame za mame, voditeljke Maja Nikolić, Nina Lečić, Snežana Dakić i Irina Radović, kao i glumice Anita Lazić i Kalina Kovačević, ovoga puta, pridružila se i glumica Sloboda Mićalović, koja će se u četvrtak družiti sa samohranim mamama i njihovim mališanima.

Mame za mame Immo Outlet Centar i humanitarna akcija Mame za mame

Mame za mame

Immo Outlet Centar želi da se zahvali svim mamama koji su podržale akciju “Mame za mame” i da vas pozove da prisustvujete uručenju prikupljenih sredstava samohranim majkama, kojima je ova vrsta pomoći neophodna.

“Ponosni smo što smo kroz našu humanitarnu akciju “Mame za mame” već četvrti put prikupili donaciju za Udruženje samohranih majki i svaki put bar malo olakšali život tim hrabrim ženama. Želela bih da se zahvalim i posetiocima našeg Outlet centra koji su donirali hranu, igračke i garderobu, kao i svim poznatim majkama koje su sa nama od samog početka. Izraz na licima mališana i njihovih majki, kada dobiju paketiće, zaista je neprocenjiv i udruženim snagama ćemo im pomagati i dalje koliko je u našoj mogućnosti”  – izjavila je Aleksandra Janković, PR i menadžer za komunikacije u kompaniji Confluence Property Management, koja upravlja Immo Outlet Centrom.

Editors choice