Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni

Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni

Tokom četiri praznična vikenda, od 21. decembra do 11. januara, svi posetioci Immo Outlet Centra imaće prilike da uživaju u najboljoj novogodišnjoj zabavi i najpovoljnijem šopingu. Najlepše poklone, posetioci svih uzrasta, naći će upravo ispod IMMO jelke.

1i Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni 2i Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni

Najmlađe očekuju brojne kreativne radionice, čitanje bajki, druženje sa Deda Mrazom, pozorišne predstave i, naravno, uvek omiljeni klovnovi i bojenje lica. Sve to uz poklone iznenađenja koje će mališani poneti kući. Tako, tokom akcije Napravimmo bajku, koja se održava za vikend, 21. i 22. decembra od 12 do 18 sati, nakon čitanja bajki, deca će uz pomoć animatora oslikavati scene iz priča, a zatim će dobiti i divno ilustrovanu, ukoričenu bajku koju će moći da listaju tokom dugih zimskih večeri.

3i Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni

Pred samu Novu godinu, 28 i 29. decembra, mališani će imati prilike da u jednoj od brojnih kreativnih radionica postanu pravi Deda Mrazovi pomoćnici, tako što će učestvovati u izradi novogodišnjih kapica, nakon čega će dobiti specijalne diplome od Deda Mraza lično!

Obilje novogodišnjih sadržaja posetioce očekuje i tokom poslednjih dana ove godine, pa će 30. decembra novogodišnju atmosferu zagrejati nastup dečjeg hora “Čarolija”, novogodišnja predstava “Deda Mrazu bez moći moramo pomoći”, a svi koji se raduju poklonima imaće priliku da ih dobiju i usput se odlično zabave, uz muzičku igru pod nazivom “Pokloni se i počni”. Sve to pratiće sjajna šoping ponuda!

4i Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni

Za tinejdžere će 4. januara 2014. godine od 12 do 18 časova biti organizovano zanimljivo takmičenje u kojem će moći da učestvuju sa svojim društvom. Ukoliko odigraju PantomIMMO izazov, u kojem je zadatak da se pantomimom predstavi naziv filma ili serije, garantovano će se dobro zabaviti, nasmejati i kući vratiti sa lepim poklonima. Božićni praznici u Immo centru doneće pozorišnu predstavu u kojoj ćemo svi saznati nešto više o božićnim i novogodišnjim običajima, Božić Bati i Deda Mrazu.

Tokom celog prazničnog meseca, posetioci će biti u prilici da obraduju mališane iz Dnevnog boravka za decu i omladinu ometenu u razvoju u Šekspirovoj ulici. Pod sloganom “Pomozite nam da obojimmo svoj svet” prikupljamo bojice, flomastere, sveske, slikovnice i sve ono što ovoj deci može pomoći u svakodnevnom radu sa edukatorima i vaspitačima.

Nova godina je tamo gde su pokloni – a Immo Outlet Centar će se pobrinuti da ona stigne do svih.

Editors choice