Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Inspiracija za kuhinju

Inspiracija za kuhinju

1/2

Šta misliš, koja je najvažnija prostorija u kući? Spavaća soba u kojoj možemo da odmorimo kosti i dobijemo energiju za još jedan novi dan? Dnevna soba u kojoj tokom zabavne večeri možemo okupiti prijatelje i porodicu? Ili možda tvoj omiljeni kutak za čitanje? Pa, ja mislim da svaka prostorija ima jednako mesto u našim životima, jer je svaka osmišljena da nam donese  toplinu i radost. Ipak, s obzirom da sam devojka, kuhinje imaju posebno mesto u mom srcu. Ne samo zato što tamo provodim puno vremena, već i zato što to mesto smatram svojim i mogu ga ukrasiti kako mi duša ište, jer ipak je mirna i vesela atmosfera tokom kuvanja ključni sastojak ukusnog obroka, zar ne? Opet, imam vrlo visoke kriterijume za kuhinju svojih snova:

1. Otvorene police. Mislim da je veoma vazdušasto i moderno imati otvorene police u kuhinji. Naravno da može biti izazovno održavati taj prostor savršeno organizovanim (ponekad svi volimo da krijemo stvari u kuhinjskom ormariću, zar ne?), ali osećaj kuhinjskih tegli smeštenih jedne pored drugih na polici iznad rerne je možda najkomfornija stvar.

kuhinja5 Inspiracija za kuhinju

2. Veliki prozori s puno dnevne svetlosti. Niko ne voli kuhinju koja skoro i da ne vidi dnevnu svetlost! Da ne pominjem koliko ćeš biti kreativnija ako blagi sunčevi zraci i senke ceo dan plešu po tvojoj kuhinji – energetsko pojačanje je zagarantovano! Dobra ideja je da radni deo tvoje kuhinje gleda kroz prozor na lepu baštu – kuvanje će postati izvor sreće!

Editors choice