5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

#Interiordesign: Ideje koje će oplemeniti tvoj dom

#Interiordesign: Ideje koje će oplemeniti tvoj dom

1/3

Kao i za sve drugo u životu, promene su neizostavni sled nakon određenog perioda jer osvežavaju sve što je postalo ustaljeno i daju mu novi smisao. Ovo se naročito odnosi kada je u pitanju tvoj dom, budući da je to tvoje carstvo u kojem provodiš najdragocenije momente i želiš da okruženje u kojem se nalaziš bude ni manje, ni više nego – savršeno! Iz tog razloga je neophodno da ga s vremena na vreme dopunjavaš novim (ili se oslobađaš zastarelih) stvarima i iznova doživljavaš lepotu enterijera koji si uredila po sopstvenom ukusu. Inovacije ne moraju da podrazumevaju dodatni trošak, ponekad je promena mesta nameštaja dovoljna za drugačiji utisak o prostoru i može da stvori željeni efekat. Ako si već u mogućnosti da odvojiš novac za poneku sitnicu koja će tebe učiniti srećnom i ulepšati tvoj dom, onda imamo zanimljive trikove i ideje za tebe. Oduševiće te način na koji ćeš malim pomacima dobiti sjajne rezultate, pogledaj predloge kako da “oživiš” svoje uspavano gnezdo.

Zelenilom ukrasi kamin

Imaš izgrađen kamin u dnevnoj sobi ili salonu, a nije u toku grejna sezona? Ne ostavljaj taj fenomenalan deo da čami usamljen i čeka da posluži svrsi, ubaci u njega raskošnu biljku u saksiji koju sama odabereš kao najzanimljiviju. Dakle, opet će iz njega nešto viriti (a da to nije vatra) i izgledaće potpuno usklađeno. Takođe, ako postoji ravna površina na vrhu kamina može da posluži kao odlično mesto za manje saksije sa ukrasnim cvećem.

dekoracija 1 #Interiordesign: Ideje koje će oplemeniti tvoj dom

Postavi tapetu u kuhinji

Kuhinja je često jedna od prostojrija u kojoj se provodi dosta vremena, pa iz tog razloga možeš da je osvežiš ukrasnom tapetom na jednom od zidova. Uklopi ga uz radnu površinu koja je glavna deonica kuhinje, otvori je zanimljivim, umetničkim printom na tapeti. Ovim osveženjem možeš dobiti nove kulinarske inspiracije, zato nemaš šta da izgubiš, isprobaj se u oba pravca.

dekoracija 2 #Interiordesign: Ideje koje će oplemeniti tvoj dom

Editors choice