Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

#interiordesign: Učini svoj dom svetlijim i prostranijim

#interiordesign: Učini svoj dom svetlijim i prostranijim

1/3

Ne postoji srećnije i prijatnije mesto na svetu od sopstvenog doma, okruženja koje si sama stvorila, mesta koje je u svakom pogledu tvoja odlika. Prostor u kojem boraviš veći deo tvog života sigurno želiš da bude prostran, komotan, opuštajuć i da kod tebe podstiče uvek dobro raspoloženje. Da bi to postigla, potrebno je da redovno održavaš stanje u njemu, kao i da ga povremeno osvežavaš nekim potrebnim promenama.

Nebitno je da li je u pitanju mala ili ogromna kvadratura, ako praviš ispravne poteze i služiš se određenim pravilima za postizanje opuštajuće atmosfere, i u najmanjoj sobi možeš stvoriti efekat prostranosti. Poznato ti je da više svetlosti i svežine čine prostor prijatnijim i pozitivno utiču na tvoje raspoloženje, pa smo izdvojili nekoliko trikova pomoću kojih ćeš lako moći da stvoriš svoj idealan kutak – oazu ispunjenu čistinom i blistavošću!

Počni sa “izbeljivanjem”

Znaš da bela boja otvara, čini vizuelno proširivanje. Zapravo, bela nije boja već ishod rasipanja svetlosti, a sigurno je baš to ono što želiš u svom domu. Postaraj se da imaš što više belih detalja, dakle nameštaj, tepihe, belo okrečene zidove. Na taj način ćeš dopustiti svetlosti da se konstantno zadržava u prostoru i svojom blistavošću stvara vedriji osećaj.

Koristi mat boje

Efekat mekoće ublažava i postiže nežniji utisak (poput stvari za bebe). Mat boje sadrže u sebi određenu dozu svemoguće bele zbog kojih dobijaju takav završetak, pa je poželjno da i njih uključiš u stvaranje svog idealnog enterijera. I one takođe doprinose vizuelnom proširivanju i svežini.

enterijer 1 #interiordesign: Učini svoj dom svetlijim i prostranijim

Editors choice