Mlade generacije su sasvim izmenile pojam poznatih ličnosti, pa su sve izmestili sa televizije i štampanih medija, na internet, a posebno društvene mreže. Tako su nastale sasvim nove zvezde, idole mladih i svih onih koji tek razmišljaju kako će i čime se baviti u životu, gde to sebe vide, a jedan od ih idola ili makar uzora svakako je i Luna Đogani, devojka koju pratimo od njenog detinjstva, za šta su svakako zaslužni njeni poznati roditelji, a onda se kasnije sama izborila za svoje mesto na javnoj sceni i učinila da svojim delom istakne ličnost i interesovanja koja ima.

luna djogani 1 Intervju: Luna Đogani, modna blogerka (FOTO + VIDEO)

Modna blogerka, Luna Đogani, odnosno, Luna Đo, kako je danas svi znamo, za Wannabe Magazine je odgovorila na nekoliko pitanja koja su u vezi sa modom i stilom, o onome šta ona najviše voli kada je moda u pitanju, ali je pričala i o nekim planovima koje ima za naredni period, a kada je njena profesija u pitanju. Uz sve to, nastale su i odlične fotografije, editorijal u kojem je Luna pozirala pred našim objektivima.

luna djogani 3 Intervju: Luna Đogani, modna blogerka (FOTO + VIDEO)luna djogani 2 Intervju: Luna Đogani, modna blogerka (FOTO + VIDEO) trans Intervju: Luna Đogani, modna blogerka (FOTO + VIDEO)

Poput svih onih koji rastu i sazrevaju u današnjem svetu, Luna je pronašla uzore i modne idole u najpoznatijim devojkama na svetu, odnosno, najpoznatijim rijaliti zvezdama, sestrama Kardašijan, za koje i priznaje da ih nekada “iskopira” i pokuša da se obuče kao one. O modnim trendovima, tome šta je za nju večni odevni komad koji može da se nosi uvek i svuda, ali i komad koji nikada neće “izaći” iz mode, Luna je u video intervjuu odgovorila kako za naš magazin, tako i za sve one koji je neprestano u korak prate, na čemu je vidljivo zahvalna, te nije izostavila ni poljupce koje često šalje svojim pratiocima na društvenim mrežama i svojim fanovima.

luna djogani 5 Intervju: Luna Đogani, modna blogerka (FOTO + VIDEO)luna djogani 4 Intervju: Luna Đogani, modna blogerka (FOTO + VIDEO)

 

Pozivamo vas da uživate uz fotografije, ali i video koji možete upravo sada i pogledati.

 

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Fotografije/video: Miomir Milić

Slobodan Veličanin

 

Editors choice