Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Isabeli Fontana za “Vogue Paris” jun/jul 2011.

Isabeli Fontana za “Vogue Paris” jun/jul 2011.

Izabel Fontana (Isabeli Fontana), brazilska lepotica i manekenka, pozirala je za junsko/julsko francusko izdanje magazina “Vogue”. Izabel je ove godine sarađivala u snimanju za Pirelli kalendar, za koji je fotografije radio Karl Lagerfeld (Karl Lagerfeld). Društvo u ovom editorijalu joj pravi francuski maneken Klement Šabernod (Clement Chabernaud). Fotografije su radili poznati fotografi Mert & Marcus, a za stilizovanje je bila zadužena Emanuel Alt (Emmanuelle Alt). Kreacije koje su nošene za ovo snimanje su u potpisu brendova Prada, Moschino i Emilio Pucci, a ljubičastu haljinu sa naslovnice potpisuje kolekcija Christian Dior za proleće/leto 2011.

isabeli fontana93 Isabeli Fontana za Vogue Paris jun/jul 2011. isabeli fontana32 Isabeli Fontana za Vogue Paris jun/jul 2011. isabeli fontana41 Isabeli Fontana za Vogue Paris jun/jul 2011. isabeli fontana22 Isabeli Fontana za Vogue Paris jun/jul 2011. isabeli fontana51 Isabeli Fontana za Vogue Paris jun/jul 2011.isabeli fontana81 Isabeli Fontana za Vogue Paris jun/jul 2011. isabeli fontana112 Isabeli Fontana za Vogue Paris jun/jul 2011.isabeli fontana121 Isabeli Fontana za Vogue Paris jun/jul 2011.isabeli fontana131 Isabeli Fontana za Vogue Paris jun/jul 2011. isabeli fontana62 Isabeli Fontana za Vogue Paris jun/jul 2011. isabeli fontana72 Isabeli Fontana za Vogue Paris jun/jul 2011. isabeli fontana102 Isabeli Fontana za Vogue Paris jun/jul 2011.
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice