Isabeli Fontana je zvezda beauty editorijala septembarskog izdanja magazina “Vogue” za francusko tržište. Čuveni fotograf Patrik Demaršelje (Patrick Demarchelier) je u saradnji sa tri najznačajnija šminkera modne industrije stvorio ovaj jedinstven editorijal, koji vam može biti inspiracija i vodič za sezonu jesen/zima 2011. godine. Lojd Simonds (Lloyd Simmonds) iz modne kuće YSL, Tom Peše (Tom Pecheux) iz Estee Lauder-a i Aron de Mej (Aaron de Mey) iz Lancome-a su predstavili trendove i proizvode modnih kuća za koje rade na licu brazilskog supermodela Isabeli, koje je bila i zaštitno lice ovih kuća.

isabeli fontana21 Isabeli Fontana za Vogue Paris   septembar 2011. isabeli fontana31 Isabeli Fontana za Vogue Paris   septembar 2011. isabeli fontana41 Isabeli Fontana za Vogue Paris   septembar 2011. isabeli fontana51 Isabeli Fontana za Vogue Paris   septembar 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)


Editors choice