Svake godine u ovo vreme devojke širom sveta počinju da razmišljaju o odevnim kombinacijama koje će poneti za predstojeće praznike. I prave male, slatke planove. Jedne čizme, jedna jakna, jedna mala crna haljina za najluđe veče u godini, koga poljubiti u ponoć, koju ću želju zamisliti? Tada na red dolazi i besprekoran make up. Svaka prava dama bi trebalo da u rukavu ima jedan “džoker make up look” koji će učiniti da se oseća kao kraljica večeri.

Veoma je bitno da se osećate dobro pre velikog izlaska i zato ću danas da vam pokažem trik koji će učiniti da vaše oči blistaju.

Smoky eye look je vrlo popularan u celom svetu i bukvalan prevod “zadimljene oči” dolazi odatle što je umeće u senčenju od najtamnije nijanse crne do boje kože. Zato četkice u ruke i polako se spremajte za lude decembarske noći.


Tamara Kalinić, ni kao mala nije krila svoju fascinaciju kozmetikom njene majke. Danas živi u Engleskoj i svoju ljubav je proširila i na modu što se može videti na njenom blogu Glam and Glittter4ever. Voli putovanja, ima velike snove i vodi se čuvenom izrekom :”Trnovit je put do zvezda”.

Editors choice