Kao promo lice brenda Adidas, Ivana je podržala naše trkače i motivisala ih da istraju u svojim treninzima i da postižu još bolje rezultate.

“Kada nisam na takmičenjima i mojim uobičajenim treninzima, volim da trčim. Drago mi je što Adidas organizuje “Run and Fun” treninge na Adi, jer je ovo dobra prilika da se družimo, a ujedno ostanemo u kondiciji i vodimo zdrav način života”, rekla je Ivana Maksimović.

Adidas Run and Fun ekipa trči svake subote na Adi Ciganliji od 16 časova. Svi koji žele da postanu deo Adidasove zajednice ljubitelja trčanja, mogu da se prijave putem “Run and Fun” platforme na “Adidas running” Facebook stranici.

Pilikom prijavljivanja, trkači mogu da odaberu grupu u okviru koje žele da trče.

381198 adidas trening 015 f Ivana Maksimović promovisala specijalni program treninga i ishrane na Adi

Ivana Maksimović promovisala specijalni program treninga i ishrane na Adi

“Funneri”, “Weighteri” i “Fitteri” imaju svog trenera sa kojim mogu zajedno da trče u prirodi. Nezavisno od zajedničkih treninga, “Run and Fun” aplikacija vodi sve trkače kroz specijalno pripremljen program treninga i ishrane, a u okviru svoje grupe ljubitelji trčanja mogu da razmenjuju iskustva i pitaju trenere sve što ih zanima o trčanju.

Ivana Maksimović ove godine postala je promo lice brenda Adidas u Srbiji. Uz Anu Ivanović i mnoge druge poznate dame sa ovih prostora koje vole Adidas, Ivana promoviše omiljene modele ovog poznatog svetskog brenda, koje nosi i tokom svojih treninga.

Editors choice