Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Iz mode u enterijer

Iz mode u enterijer

S obzirom da je Wannabe fashion & lifestyle magazin, pomislila sam da bi bila dobra ideja da spojim modu i dizajn enterijera i pokažem na koji način ove dve oblasti mogu uzajamno delovati.

Industrija dizajna enterijera je danas u mogućnosti da diktira trendove kao nikada ranije! Međutim, ona takođe pozajmljuje od modne industrije, pa postoji nekoliko stvari koje srećemo u obe: boje, šare, teksture, čak i tkanine. Zato vam savetujem da budete hrabriji kada je reč o kombinovanju mode sa enterijerom: mešajte i uparujte boje (prostorija sa nekom živom kombinacijom boja izgledaće fantastično kao i vaša odeća!), koristite detalje kao akcente (kao što šal može biti akcenat u vašoj odevnoj kombinaciji, jedan jastuk može biti centralna tačka u nekoj prostoriji) i postoji još mnogo primera. Rekla sam to ranije i rećiću ponovo: ne plašite se da eksperimentišete i prekinite sa obraćanjem pažnje na stereotipe – na kraju krajeva, vi i vaš stil ste jedino što je važno!


Ludmila Crigan je osnivač i urednik bloga creamylife, zadužena za donošenje mrvica inspiracije bez obzira da li je u pitanju dizajn enterijera, dekor, boje ili ideje koje vode kreativnom življenju. Njen stil se može definisati kao eklektični šarm sa dodirima modernog, ženskog i savremenog.

Editors choice