Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Izložba ilustracija Mine Pavlović

Izložba ilustracija Mine Pavlović

Mina Pavlović, rođena 1990. godine u Gornjem Milanovcu, a poslednjih šest godina živi u Beogradu, gde je diplomirala na Filozofskom fakultetu, na odeljenju za psihologiju, a sada je tamo i na master studijama.

Nakon dugogodišnje pauze sa crtanjem, koja je trajala tokom studija, pre tri meseca se vratila crtanju i tako su nastale ilustracije koje će izlagati. “Inspirisana željom da naučim da tetoviram, moje ilustracije su najpre poprimile oblik tattoo dizajna. Najveći san mi je da jednog dana moje ilustracije zaista postanu tetovaže koje ću ja sama moći da uradim.”, rekla je umetnica.

izlozba Mine Pavlovic 1 Izložba ilustracija Mine Pavlović izlozba Mine Pavlovic 3 Izložba ilustracija Mine Pavlović izlozba Mine Pavlovic 4 Izložba ilustracija Mine Pavlović izlozba Mine Pavlovic Izložba ilustracija Mine Pavlović

Što se tiče tehnike, ona se zove “dotwork”, što predstavlja senčenje koje se potpuno sastoji iz tačkica. Sve ilustracije su crno-bele a motivi su različiti… Mina kaže da joj je najdraže da obrađuje pojedine motive tradicionalnih tetovaža u dotwork stilu, a često se desi da usput malo više i zakomplikuje.

izlozba Mine Pavlovic 2 Izložba ilustracija Mine Pavlović

Izložba će biti otvorena 13. oktobra u “Kafe-knjižari Meduza” u Gospodar Jevremovoj broj 6, na Dorćolu. Biće izloženo 18 radova, koji će biti izloženi u toku tri sedmice nakon otvaranja. Otvaranje je u 20h, i prvenstveno osmišljeno kao jedno lepo druženje, to je ideja na prvom mestu. Biće prodajnog karaktera, ali se neće prodavati originalni radovi, već printovi, kao i cegeri, bedževi i minđuše sa motivima sa Mininih ilustracija.

Editors choice