Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Jade Jagger

Jade Jagger

jj2 Jade Jagger

Jade Sheena Jezebel Jagger rođena je 21.10.1971. u Parizu, kao jedino dete koje su Mik Džeger (Mick Jagger) i Bjanka (Bianca) dobili tokom braka koji je trajao sedam godina, a završio se zbog Mikovog neverstva i veze sa Džeri Hol (Jerry Hall). Egzotična lepotica čiju pojavu određuje mešavina engleskih i nikaragvanskih gena danas je poznata kreatorka nakita i nekadašnji model. I danas povremeno učestvuje u modnim kampanjama, kao što je ona za Debenhams, u kojoj je, na pragu 40. godine života reklamirala seksi donji veš!

Detinjstvo je provela u prestižnom londonskom Čelsiju, a nakon razvoda svojih roditelja, seli se sa majkom na Menhetn, gde ju je, zbog Bjankinih brojnih “društvenih obaveza” (žurki, izlazaka, promocija, itd.), često u svom studiju čuvao Endi Vorhol (Andy Warhol).

Nakon takvog “obdaništa”, pomislili biste da je Džejd morala postati problematična tinejdžerka bez drugih interesovanja osim trošenja novca na krpice i drogu, ali je ova prelepa mlada žena iskoristila svoje umetničko i kreativno nasleđe i integrisala ga u jedinstveni lifestyle koncept koji je nazvala Jezebel i u okviru kog se bavi modnim, industrijskim i dizajnom nakita i enterijera. Najpoznatiji projekti svakako su redizajn bočice kultnog parfema Shalimar i saradnja sa Belvedere votkom, čiji je rezultat luksuzni bodež Jagger Dagger optočen dragim kamenjem i namenjen kolekcionarima.

Poznata je po svom specifičnom boho glam imidžu, i očima koje su u skladu s njenim neobičnim imenom (Jade- eng. žad). Bliska je prijateljica Kejt Mos (Kate Moss) i Lili Alen (Lily Allen). Iz devetogodišnje vanbračne veze sa kolegom sa fakulteta ima dve ćerke, i donedavno je bila u sedam godina dugoj vezi sa DJ Denom Vilijamsom (DJ Dan Williams), tokom koje je, navodno, dve godine održavala i paralelnu aferu sa pevačem i producentom Farelom Vilijamsom (Pharell Williams). Verovatno ih je obojicu oslovljavala samo prezimenom?  Živi na relaciji Njujork – London – Ibica i često pravi žurke za svoje prijatelje, na kojima sama sprema hranu, prema receptima koje će uključiti u knjigu koja je u pripremi. Džejd je osoba očarana specifičnom estetikom, koju unosi u svaki od poslova kojima se bavi i uspešno je prodaje kao jedinstveni brendirani životni stil.


Jelena Ignjatić previše priča, premalo filtrira. Jedinstveni nosilac dijagnoze labrofagija. “Ćutanje je zlato, a ja ne volim zlato…” Kad pretera – laje, kad promukne – izvinjava se. Mrzi dugmiće. Uradila neke psihološke testove koji tvrde da je pali moć. Lažu!

Editors choice