5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Afirmacije Lujze Hej na “Jana” vodi

Afirmacije Lujze Hej na “Jana” vodi

1/2

U čarobnoj atmosferi nedavno otvorenog mesta za uživanje “Savanova”, na savskom šetalištu, koja je upotpunjena nesvakidašnjim lepršanjem šarenih leptira predstavljena je nova, limitirana edicija Jana – vode sa porukom Lujze Hej.

Inspirativne poruke, koje su u poslednje dve godine postale svojevrsni zaštitni znak Jana brenda, ovog leta potpisuje Lujza Hej, najpoznatiji svetski lifecoach trener i začetnica ideje da pozitivnim mislima i stavovima možemo promeniti sebe i svet oko sebe (http://www.louisehay.com). Nove Jana boce sada prenose poruke ljubavi, zdravlja i pozitivnih misli i promovišu svakodnevno korišćenje afirmacija u procesu saznavanja da je voleti sebe i verovati u sebe najveći izvor dodatne snage i nepresušni izvor samopomoći u rešavanju svakodnevnih prepreka.

Motiv leptira, živih, ali nežnih boja daje novim Jana bočicama posebnu lepršavost i lakoću. Leptiri na svojim krilima simbolično nose misli koje Jana želi da prenese novim afirmativnim porukama. Jer upravo vam afirmacije pomažu da lakše unesete promene i novine u svoj život i svakodnevnicu.

Šta znače i kako da razumeju poruke Lujze Hej gostima su pojasnile i voditeljka Snežana Dakić i Ksenija Mijatović, lifecoach po metodi Lujze Hej, koja je do sada kroz svoje radionice Dobre misli i rad s afirmativnim porukama usmerila stotine ljudi na pozitivne promene.

Snežana Dakic jana voda Afirmacije Lujze Hej na Jana vodi

Editors choice