Why We’re Mad About January Jones – Cover girl za majsko izdanje magazina Marie Claire UK je sve poznatija glumica January Jones. U sjajnoj Gucci haljini i zavodljivim plavim uvojcima January izgleda prelepo, unoseći dašak glamura vremena u kome se i dobro poznata serija odigrava. Unutar magazina može se pročitati njen intervju u kome priča o Betty Draper, ulozi koja ju je lansirala u zvezdano nebo Holivuda, zatim i o razlozima zbog kojih je postala glumica, ali i o tome kako uspeva da ostane dosledna sebi sa obe noge na zemlji. Pogledajte editorijal i glamuroznu Betty Draper ooops… January Jones.

januaryjonesmarieclaireuk1 January Jones za Marie Claire UK maj 2011.

januaryjonesmarieclaireuk2 January Jones za Marie Claire UK maj 2011.

januaryjonesmarieclaireuk3 January Jones za Marie Claire UK maj 2011. januaryjonesmarieclaireuk4 January Jones za Marie Claire UK maj 2011. januaryjonesmarieclaireuk5 January Jones za Marie Claire UK maj 2011.
Tara Tomović je studentkinja novinarstva i najveći beogradski hedonista. Optimistična plavuša koja jedino zaljubljenost u Anthony Kiedisa nije prerasla. Totalno drugačija od drugih. Moto: “Energy flows where your attention goes.”

Editors choice