Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Jeffrey Campbell manija

Jeffrey Campbell manija

Kada je pre 10 godina, u Los Anđelesu, Džefri Kembel, zajedno sa svojom ženom, odlučio da pokrene mali biznis sa dizajniranjem i prodajom obuće, niko od njih nije ni slutio kakve će razmere dobiti potražnja i na kraju – prava manija za njihovom obućom.

Jeffrey Campbell cipele su mix vintidž stila i trendova sa modnih pista. Džefri kaže da inspiraciju pronalazi u samoj ženi, onoj za koju i kreira, onoj koja je stalno u pokretu. Takvoj ženi je, naravno, pre svega, potrebna jedna udobna cipela, ali koja je istovremeno lepa, originalna i za one koje vole dozu ekscentričnosti – neobična. Upravo to je Džefri i smislio, a čini se i uspeo u tome da visoka štikla ne bude više sinonim za bol i mučenje, već je debelom štiklom, koja je sastavni deo svake njegove cipele, pokrio i udobnost kao jednu od traženih stavki savršene ženske cipele.

Naravno, tu je i cena koja nas vrlo često deli od našeg voljenog para cipela. Međutim, Džefri se potrudio da cena bude pristojna i pristupačna, pa se tako ona kreće između 60$ i 250$.

S obzirom na to da trendovi ne dolaze samo pravo sa pista modnih prestonica, nego sve više i od modnih blogera, onda nas ni ne čudi što je ovaj brend toliko popularan. Modne blogove danas kreira iz dana u dan sve veći broj devojaka, a one koje steknu hordu fanova koji će redovno pratiti njihov stil, počinju da diktiraju modne trendove. Tako Jeffrey Campbellu nisu odolele i neke od najpoznatijih modnih blogerki. Kjara Feranji (Chiara Ferragni), italijanska blogerka, ne odvaja se od svojih Jeffrey Campbell “Lita” cipela, kao ni Rumi Nili (Rumi Neely), blogerka iz San Franciska, od svojih JC čizama.

chiara rumi Jeffrey Campbell manijaChiara Ferragni (levo) i Rumi Neely (desno)

Ali one nisu odane ovom brendu kao Asami, modna blogerka, koja ima čak 203 para Jeffrey Campbell cipela!

ASAMIS COLLECTION Jeffrey Campbell manijaAsamina impresivna kolekcija

Kolekcija “Lita” je i najpopularnija kolekcija ovog brenda. Cipele iz ove kolekcije dolaze u skoro svim bojama, cvetnom printu, zmijskom printu i mnogim drugim, pa čak i krznena verzija.

jajedan Jeffrey Campbell manija
Kolekcija “Lita”

Kolekcija za proleće/leto i ove godine prati trendove, pa se u ponudi nalazi veliki izbor platformi i hita sezone – flatformi.

Ukoliko su Jeffrey Campbell cipele u vašem stilu – pravac online poručivanje i budite sigurni da ćete biti zapaženi!


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige,film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Editors choice