Zvezda R&B muzike Dženifer Hadson (Jennifer Hudson) i Ašer (Usher), pozdravili su Vitni Hjuston (Whitney Houston) u specijalnoj emisiji CBS-a. Pop-ikona koja se utopila 09. februara, imala je veliki uticaj na sve one koji su bili uključeni u emisiju. Iako Vitni više nije sa nama, njena muzika i dalje slavi život.

Slika 264 Jennifer Hudson i Usher u čast Whitney Houston

Vitni je nadahnula devojčice i žene da veruju u svoje snove

Dženifer Hadson je dobila ovacije oponašajući izgled pop dive. Izvođenje je započela Vitninom himnom “I’m Every Woman”, a završila je hitom “I Wanna Dance with Somebody”. U jednom momentu, Dženifer je prišla kćerki Vitni Hjuston izjavila joj saučešće.

Kasnije u toku večeri, Ašer je otpevao “I Believe In You and Me”, dok se u toku izvođenja pesme na velikom ekranu pojavila slika Vitni iz mlađih dana.

Učestvovalo je i mnogo drugih izvođača, poput Selin Dion (Celine Dion), koja je pevala pesmu “The Greatest Love of All”. Umetnici Cece Vajnans (CeCe Winans) i Jolanda Adams (Yolanda Adams) izveli su duet “Count on Me”. Glumci Kul Džej (LL Cool J), Tarađi Henson (Taraji P. Henson) i Hali Beri (Halle Berry) su takođe učestovali u programu emisije.

Uvek ćemo voleti Vitni i cenićemo njen rad na muzičkoj sceni.

Izvori fotografija: fbcdn.net, wordpress.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Editors choice