Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

John Galliano otpušten iz Dior-a

John Galliano otpušten iz Dior-a

dior galliano 420 420x0 John Galliano otpušten iz Dior a

Samo par dana posle vesti o Galijanovoj suspenziji modni svet je potresla nova uzbuna! Kako Reuters javlja Dior je danas popodne otpustio Galijana zbog podignute optužnice o antisemitskih uvredama.

Dior je doneo definitivnu odluku o otpuštanju svog glavnog dizajnera nakon odgledanog video klipa na kome se jasno vidi kako Galijano viče i vređa par u pariskom kafeu. Čelni čovek Diora Sydney Toledano je izjavio da je šokiran onim što je čuo na klipu i da se to žestoko kosi sa vrednostima koje se neguju u Dioru. Takođe, osude su došle i od Natalie Portman i mnogih drugih poznatih zvezda.

Galijano se još uvek nije izjasnio povodom novonastale situacije. Ono što je sigurno, Galijano je ostavio neverovatan uticaj i lični pečat na kreiranje brenda Dior. Dior će uprkos svemu predstaviti u petak svoju kolekciju za jesen-zimu na Pariskoj nedelji mode, bez prisustva Džona Galijana.


Mina Božović je ekonomista i veliki zaljubljenik u modu i dizajn. Obožava svoju porodicu, prijatelje i dečka i ne bi ih menjala ni za šta na svetu. Trenutno u potrazi za cool dečijom odećom za svoje obožavano kumče. U slobodno vreme uredjuje svoj blog Fashion Affairs . Ne veruje u bajke, ali veruje u svoje snove. Omiljena rečenica: “Life is what you make it so let’s make it memorable!”

Editors choice