Prošlo je skoro 35 godina otkako se pojavio čuveni film “Briljantin” (Grease) u kom su zablistali Džon Travolta (John Travolta) i Olivija Njuton-Džon (Olivia Newton-John). Saundtrek ovog velikom filmskog hita osvojio je vrhove top lista širom sveta te davne 1978. godine. Danas, skoro trideset pet godina kasnije, Džon i Olivija najavljuju novi album. Album će nositi naziv “The Christmas” i biće humanitarnog karaktera, svi prihodi će ići humanitarnim organizacijama koje vode upravo njih dvoje, a ono što je interesantno je to da je jednu od numera, pesmu za duet pod nazivom “I Think You Might Like It”, napisao tvorac najvećeg “Briljantin” hita “You’re the One That I Want” čuveni Džon Farer (John Farrar).

TravoltaNewtonJohn 620 100212 John Travolta i Olivia Newton John ponovo na muzičkoj sceni

Džon i Olivija tri decenije kasnije

Kako je najavljeno, na albumu će se naći i saradnje sa poznatim pevačima Barbrom Strejsend (Barbra Streisand), Džejmsom Tejlorom (James Taylor) i kraljem božićnih pesama Kenijem Džijem (Kenny G). Album bi trebalo da se pojavi 13. novembra. Do tada uživajte uz pesmu koja je proslavila ovaj glumačko-muzički par:


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice