Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Jordi Labanda

Jordi Labanda

jordi1 Jordi LabandaJordi Labanda, čije je puno ime Jorge Antonio Labanda Blanco, je modni ilustrator i dizajner, umetnik jedinstvenog stila u kom domira minimalizam šezdesetih.

Rođen je u Urugvaju 1968 god.Već u trećoj godini napušta tlo Južne Amerike i seli se u Barselonu gde završava industrijski dizajn. Godine 1993. počinje karijeru kao komercijalni ilustrator. Na početku karijere njegov stil je inspirisan modnim ilustracijama iz pedesetih i šezdesetih godina, ali i francuskim portretima iz XIX veka. Njegove kreacije poznate su kako u Americi, tako i u Evropi. Objavljivan je u New York Times-u, Vogue-u, Elle-u… Uz pomoć Migel Rijusa, Jordi je proizveo neverovatnu seriju novčanika, dnevnika, notesa, koji se nalaze u radnjama širom planete. Svoju prvu radnju otvorio je 2006. godine u Barseloni, a u njoj osim odeće i raznih modnih dodataka koje sam potpisuje možete naći i CD-ove i knjige raznih autora koje je želeo da se nađu u njegovoj prodavnici.

Njegove ilustracije su pronašle mesto i u svetu mode. Zara je izbacila celu kolekcuju koju je sam osmislio i potpisao Jordi! Učestvovao je i u Adidas kampanji 2004. godine. Tu se ne završava njegov uspeh u svetu mode. Jordi je kreirao i svoju ličnu seriju svezaka, olovaka, mobilnih telefona… Pored svega toga stigao je i da napiše knjigu, Hey Day.

Jordijev stil je prepoznatljiv, prijatan i užasno zanimljiv i predstavlja savršen spoj humora i mode.


Nemanja Radenković je večita skitnica koji živi za asfalt i pokret. U potrazi za vetrenjačama, posebnim kadrom i retkim kamenom.

Editors choice