Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Još jedna budala u nizu!

Još jedna budala u nizu!

“Našla sam dečka”, rekla mi je. Čudno sam je pogledala, jer nisam znala o čemu tačno priča. Upitala sam ko je dečko, odakle se pojavio, tj. odakle se pojavio u roku od 24 sata? Kratko i jasno mi je odgovorila: Dosadno mi je, malo da ispunim sebi vreme, sladak dečko, ali ništa specijalno”. Khmm, bila sam iznenađena da ona tako nešto izgovori, jer to nije ona. Nisam bila sigurna šta da joj kažem u tom trenutku, samo sam se nasmejala i rekla da mi je drago. Mislim, šta drugo da joj kažem?! Bila sam u šoku. Nebitno, da nastavim, dečko je Bože sačuvaj! Klasičan primer jednog “šmekera” ovog grada. Ja nisam mogla da verujem. Pomislila sam u sebi: “Dobro, devojko, je l’ ti imaš ogledalo kod kuće? Da li si svesna da si sa kretenom, da te ne zaslužuje, da možeš da imaš koga hoćeš? Nije mi bilo svejedno, ipak je ona jedna od najbitnijih osoba u mom životu, ali iz dosade je sa njim, nema veze.

E da, ima veze. Ne, nikada sa nekim jer vam je dosadno! Dečko je urniše. Kratko i jasno. Jedna nezahvalna budala, kao “šmeker sam, moraš da juriš za mnom”. E da, i non-stop je, ja ovo, ja ono, ja, ja, ja, ja, i ja! Dobro, shvatili smo, najjači si frajer u gradu!

142 Još jedna budala u nizu!

Sa tobom ne mogu da budem ja

Shvatila je ona to, ali čini mi se da neće da raskine sa njim, jer joj je fascinantna njegova pojava. Bila je ona sa raznim budalama, ali ovakvu još nije srela. Nije ona zaljubljena, ali on ima svoje bubice, ‘ajde tako da kažem. Ali ne bih mogla da definišem to, ne može da se opiše, verovali vi meni ili ne. Dođe trenutak kada ne znaš kako da se ponašaš, nebitno da li si ti sa nekim iz dosade ili da li ti se sviđa, ili ne znam ni ja iz kog više razloga, ali i posle nekog vremena jave se neka osećanja. Ali ona ne može njemu da kaže, ne može da bude sa njim svoja i ako ona to želi, ali strahuje od toga da je neće razumeti. Iz njene priče, njihova veza se nije promenila od prvog dana pa sve do sada, jedna ravna mrtva linija. Monotono, sve je isto. Nikakav korak napred ili nazad.

Pošto je vrlo dobro znam, znam da će joj sve ovo dosaditi. Ona je luda koja živi život i nema vremena da se bakće sa ovakvim situacijama, ali znam i onu njenu drugu stranu, onu stranu koju najviše volim kod nje – da svakome daje šansu. E, a ako je zajebeš, onda se dobro čuvaj! Ali mi isto tako nije jasna. Ja sam mnogo drugačija od nje i sve što imam da kažem, izgovaram bez razmišljanja, ali i dalje sam fascinirana budalama koje šetaju ovim gradom. Ja joj kažem da je dežurna patilica. Ide iz greške u grešku, samo zato što je jedan kreten uništio. Ali bukvalno. Emotivno je urnisao, nema veze što su godine prošle, ona i dalje ne može da se oporavi. Nije on toliko loš, preterujem i ja, ali nije za nju, zaslužuje mnogo bolje. Nadam se da će se ova agonija završiti uskoro. Voli te tvoja drugarica!

Izvori fotografija: Undermysky.blogger.ba, Magicnobilje.com


Zvončica je jedna mala plava koja je previše emotivna.

Editors choice