Verovatno ste videli naslovnicu magazina “Vogue” na kojoj se nalaze Kim Kardašijan, zvezda rijaliti magazina i njen verenik reper Kanje Vest. Ukoliko niste, bar ste čuli da se to dogodilo i da je mnogo ljudi kritikovalo ovu odluku Ane Vintur.

Međutim, ovu odluku zapravo je donela Grejs Kodington. Ova sedamdesettrogodišnjakinja je kreativna direktorka magazina “Vogue”.

B97109606Z.120121120162003000G2P1PK45.11 Još uvek aktuelno: Zašto Kimje na naslovnici magazina Vogue?

Ona se lično zalagala za ubacivanje ovog para u pomenuti modni magazin i čak ih i stilizovala za ovo fotografisanje.

Kodingtonova kaže da ona smatra da Kim Kardašijan predstavlja kulturu današnjice. Ona je fascinirana njom na isti način na koji je fascinirana ljudima koje sreće na ulici ili u podzemnom prevozu. Naravno, ovo je rekla kao kompliment.

kanye and kim vogue 2014 Još uvek aktuelno: Zašto Kimje na naslovnici magazina Vogue?

Pohvalila je i celu “Kimje” zajednicu rekavši da je beba Nort lepo vaspitana. Fotografisala se sa njom bezbroj puta, a ona nijednom nije zaplakala! Međutim, ona je zamalo zaplakala kada je shvatila da beba ipak neće biti na naslovnici.

Grejs je objasnila i to da je bila svesna koliko će kontroverznih komentara izazvati ova naslovnica, te da je dobijala pisma čak iz Teksasa sa komadićima pocepane naslovnice u koverti.

Međutim, ona je zadovoljna, a sudeći po cveću koje je dobila od kreatora i modnim stručnjacima se dopada ova saradnja.


Lenka Gatić

Editors choice