Najnovije lice koje se pojavljuje u reklamnoj kampanji španskog brenda Mango jeste Džozefin de la Bom (Josephine De La Baume). Francuski model, pevačica i glumica uskoro će zaigrati i u romantičnoj drami koja nosi naziv “Jedan dan” (“One Day”). Pored romantičnih haljina u ovoj reklamnoj kampanji pojavljuju se i komadi za dnevnu varijantu. Odlučite se za kombinaciju košulja-šorc, cvetnu haljinu, majicu sa šarenim detaljima, i ovog leta nećete pogrešiti! Uživajte u prelepim fotografijama i pronađite odevni komad za sebe.

mango josephine 1 Josephine De La Baume za Mango mango josephine 2 Josephine De La Baume za Mango mango josephine 3 Josephine De La Baume za Mango mango josephine 4 Josephine De La Baume za Mango mango josephine 5 Josephine De La Baume za Mango mango josephine 6 Josephine De La Baume za Mango mango josephine 8 Josephine De La Baume za Mango mango josephine 9 Josephine De La Baume za Mango mango josephine 7 picnik Josephine De La Baume za Mango
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice