Jourdan Dunn i Karmen Perdaru pojavljuju se u editorijalu za martovski broj britanskog “Vogue”-a, pod nazivom ”Ocean Colour Scene”. Fotografije je radio Mario Testino, a Lucinda Chambers se pobrinula za stajling. Modele potpisuju Marc Jacobs, Jil Sander i Yves Saint Laurent.

JourdanDunn+KarmenPedaru+VogueUK+March2011 2 Jourdan Dunn i Karmen Pedaru za britanski Vogue JourdanDunn+KarmenPedaru+VogueUK+March2011 3 Jourdan Dunn i Karmen Pedaru za britanski Vogue JourdanDunn+KarmenPedaru+VogueUK+March2011 4 Jourdan Dunn i Karmen Pedaru za britanski Vogue JourdanDunn+KarmenPedaru+VogueUK+March2011 5 Jourdan Dunn i Karmen Pedaru za britanski Vogue JourdanDunn+KarmenPedaru+VogueUK+March2011 9 Jourdan Dunn i Karmen Pedaru za britanski Vogue JourdanDunn+KarmenPedaru+VogueUK+March2011 10 Jourdan Dunn i Karmen Pedaru za britanski Vogue JourdanDunn+KarmenPedaru+VogueUK+March2011 11 Jourdan Dunn i Karmen Pedaru za britanski Vogue
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice