5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Jubilarna deseta Reklamijada

Jubilarna deseta Reklamijada

Reklamijada je već tradicionalni projekat koji se održava svakog decembra na Ekonomskom fakultetu već čitavu deceniju, a čija je svrha da zaljubljenicima u reklame prikaže one koje su najzanimljivije, najsmešnije, originalne, zadivljujuće. I sve to za samo dva sata programa. Neverovatno, zar ne?!

Kao dodatna motivacija za posećivanje ovog događaja je svakako njen humanitarni karakter. Ove godine pomoć je namenjena dečici iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Već deset puta su studenti kupovinom karata za Reklamijadu davali svoj doprinos simboličnoj pomoći, koju je Marketing Workshop davao najrazličitijim ustanovama i najugroženijim pojedincima.

Projekat se organizuje uz pomoć i podršku domaćih i inostranih reklamnih agencija i kompanija, kao i Ekonomskog fakulteta u Beogradu, gde se svake godine amfiteatar 1 napuni humanim ljubiteljima reklama!

Reklamijada traje najmanje dve večeri iz dva razloga: prvo, radi prikupljanja što veće sume novca kako bi se na najbolji mogući način pomoglo onima kojima je pomoć potrebna; i drugo zbog velike zainteresovanosti gledalaca.
Te ćete i ove godine imati priliku da odaberete jednu od dve večeri (ili možda obe?!).

Cena karte ostaje simboličnih 200 dinara, a karte ćete moći da razgrabite na međuspratu preko puta amfiteatra 1 čak nedelju dana pre održavanja celog događaja ili na nekim od mnogobrojnih fakulteta BU.

plakat reklamijada Jubilarna deseta Reklamijada

Posetite nas!

Nadamo se da ćete svojim prisustvom krunisati naša zalaganja na organizovanju ovog projekta, jer je baš vaša ulaznica karta za pomoć, a ujedno i za fenomenalnu dvočasovnu zabavu. Posetite sledeću stranicu za više informacija na zvaničnoj Facebook stranici Reklamijada.

Editors choice