Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Julia Stegner za “Zoo” 2011.

Julia Stegner za “Zoo” 2011.

“Let the Night Fall” je naziv letnjeg editorijala za magazin “Zoo” u kome glavnu ulogu ima nemački model Julija Stegner (Julia Stegner). U kombinaciji sedamdesetih i modernom outfit-u, pozirala je ispred objaktiva Filipa Geja (Philip Gay).  Stilistkinja na editorijalu je bila Andin Azulej(Ondine Azoulay), koja je ovom prilikom je odabrala modele koje potpisuju: Max Mara, Givenchy, Burberry i Miu Miu. Uživajte u vrhunskom obliku elegancije i ženstvenosti.

julia stegner1 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner5 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner2 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner3 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner15 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner12 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner10 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner11 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner9 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner8 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner7 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner17 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner6 Julia Stegner za Zoo 2011.
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice