Prvi reket sveta i najuspešniji srpski teniser, Novak Đoković, po drugi put je bio gost u emisiji popularnog američkog voditelja Džeja Lenoa (Jay Leno) zajedno sa popularnom glumicom Kejti Holms (Katie Holmes). Voditelj ga je najavio kao prvog tenisera sveta, a u intervjuu koji je potom usledio, Đoković je pričao o svemu i svačemu, između ostalog i o Srbiji, kako je to kada si broj jedan na ATP listi, zatim o novom načinu ishrane, o karaokama itd.

tumblr lpci37brwd1qaii8do1 500 Kad Leno zaigra užičanku

Voditelj nije odoleo da ga ne pita šta je značilo to što je posle osvajanja Vimbldona, gricnuo malo trave sa terena, a Novak mu je odgovorio da to bilo nešto posebno i da je u njegovim snovima trava imala slađi ukus.

Pri kraju intervjua, Đoković je spremio pravo iznenađenje Lenou kada je u studio doveo igrače koji su zaigrali kolo. Njima se pridružio i sam teniser, ali i Leno i Kejti Holms. Pogledajte!


Nemanja Kutlešić je zavisnik od novina, magazina i tehnologije. Budući je stanovnik Njujorka, a da ne baca novac na domaće i strane časopise, više bi putovao. Obožava miris mora, jagode sa šlagom i “Vanity Fair”.

Editors choice