Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Kad ti se smuči da budeš ona koja više voli

Kad ti se smuči da budeš ona koja više voli

1/3

Dosadi to. Na žalost, ne dosadi dovoljno brzo, jer kad imaš toliko kapaciteta za ljubav i kad je neštedimice trošiš na one koji nemaju, obično prođu godine i godine dok ti se smuči. Voliš da voliš, umeš da voliš, želiš da uvek voliš i stalno srećeš one koji izgleda umiru od žudnje za takvom ljubavlju. Ali oni uzimaju i uzimaju i traže još i nikad im nije dosta, a ti se trošiš i daješ i trošiš i kad zatražiš nešto zauzvrat, suočiš se sa ograničenim kapacitetima, sa ego tripovima, sebičnošću i malodušnošću.

I onda se zapitaš, da li je to tebi suđeno da u svakoj vezi budeš pretežno sama, da sva ljubav uvek bude pretežno tvoja i da svaka veza zavisi od toga koliko si spremna da se žrtvuješ, da čekaš, da ulažeš, da budeš strpljiva i nadaš se da će voljena osoba početi da ceni ono što ima sa tobom i od tebe. I skontaš da je verovatno do tebe. Do tvoje potrebe da budeš potrebna, do tvoje spremnosti da se predaš, do tvog obožavanja ljubavi i želje da je stalno osećaš, da je izlivaš i širiš.

Po koju cenu? Doduše, ako je ovo spoznaja, onda je vredelo spoznaje. A jeste, ako kontaš da je tebi zapravo potrebno da voliš više, da budeš bolja, veća, mudrija, jača, velikodušnija i da ne možeš da budeš takva sa nekim ko bi ti bio ravnopravan partner. Ako skupljaš pacijente, to je zato što su ti oni potrebni. Ako im daješ svu ljubav koju imaš, a oni tebi ne, to je zato što ti je potrebno da osetiš koliko si velika i plemenita – to je ono što oni tebi daju. Potvrdu o tvojoj posebnosti, vrednosti i veličini.

Kad ti se smuči da budeš ona koja više voli 1 Kad ti se smuči da budeš ona koja više voli

Editors choice