Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Kad ti život da limun, ti napravi limunadu!

Kad ti život da limun, ti napravi limunadu!

Ciljevi su ono što nas čini srećnim i motivišu nas da budemo bolji. Samim radom, verzije nas samih se menjaju, ali u pozitivnom smeru. Bili to kratkoročni ili dugoročni ciljevi, najvažnije je davati golove.

Posvećenost.

Odricanje.

Inspiracija.

Obaveza.

Sve ovo su neophodne stavke koje moraju biti zadovoljene da bi se postigao bilo kakav zapažen rezultat. Suze nisu isključene, ali to je propratna stvar.

177 Kad ti život da limun, ti napravi limunadu!

Postoje trenuci kada je cilj već postavljen i sve krene kao po loju, kad odjednom motivacija nestane i sve krene po zlu. Dali ste sve od sebe. Posvećeni maksimalno, inspirisani lepom budućnošću, odrekli se svega, a posao je bila jedina obaveza, koja se na kraju izjalovila.

Život vam je dao limun i šta sad? Napravi limunadu!

Sve je za ljude, pa i neuspeh! Nosite se sa njim stoički i ne dozvolite da vaše suze budu više prepričavane od projekta koji radite. Onda sve gubi smisao i ne dozvolite da padne u vodu nešto mnogo važnije za dalji život.

Promenite način razmišljanja

Pod ovim se podrazumeva način na koji razmišljate o sebi i kako doživljavate svoju ličnost. Kada se osvrnete nekoliko godina unazad, ne mislite samo na negativne stvari i ne gledajte na život kao na pokušavanje, smatrajte to učenjem. Svaki dan važna je životna lekcija koja se utvrđuje danima, dok se ne usavrši do perfekcije.

252 Kad ti život da limun, ti napravi limunadu!

Budite ponosni na sebe

Ponos se najčešće javi tek pošto se postigne neki cilj. Stižu i konfete za slavlje i masa nekih nepozvanih ljudi na žurku koja je samo vaša. Pojave se davno zaboravljeni (ne)prijatelji, bivše ljubavi i svi oni kojima mesto pored vas nije. Znate zašto? Zato što treba biti ponosan i ceniti svoj učinak. Ne dozvolite da sve padne u vodu onda kada se pojavi masa šlihtara.

Ako ne ide tako, promeni recept

Logično je da ako jednom isproban recept ne uspe, menja se način pripreme. Tako je i u životu. Ako si pokušao, pa pao ili menjaj način ili menjaj sebe, trećeg nema. Život je suviše kratak da bismo nizali neuspehe, a ako vidiš i tračak nade da ćeš uspeti ako nastaviš putem kojim si krenuo, idi, neka te sreća prati!

Napravi pauzu, udahni vazduh!

Radiš, radiš, radiš i ne staješ. A kad ćeš da živiš, kad ćeš da dišeš punim plućima?

Budi nežan prema sebi i ne oklevaj da napraviš pauzu kad se tebi hoće. Ne zaboravimo na važan segment uspeha, inspiraciju, koja najčešće dolazi za vreme pauze.


Violeta Stojanović

Editors choice