Propolis je prirodni proizvod koji pčele skupljaju sa pupoljaka i kore drveta kako bi se zaštitile od bakterija i stranih tela u košnici. Propolis predstavlja odbrambeni štit ne samo za pčele, već i za zdravlje čoveka. Zahvaljujući visokoj koncentraciji flavonoida koje sadrži, najbolji je prirodni izvor materija koje deluju protiv slobodnih radikala, bilo da je uzročnik bakterija, virus ili gljivica.

Propollete devojka Kada birate propolis, izaberite PURE Propolis

Pčele sakupljaju propolis sa različitih biljaka i on nikada nije istog sastava i samim tim bakterije i virusi ne mogu razviti rezistenciju na njega. Za razliku od nekih drugih prirodnih proizvoda za jačanje imuniteta, propolis se može uzimati svakodnevno, celog života. Bogat lekovitim sastojcima, pomaže kod veoma širokog spektra zdravstvenih problema i doprinosi brzom oporavku organizma nakon bolesti.

Propollete pčela cvet Kada birate propolis, izaberite PURE Propolis

Propollete sadrže PURE propolis, koji na prirodan način jača imunitet i odbrambenu sposobnost organizma. Deluje kao prirodan antimikotik koji predstavlja prvu liniju odbrane u borbi protiv svih vrsta mikroorganizama. Antioksidativno dejstvo PURE propolisa omogućava vezivanje slobodnih radikala u organizmu i na taj način se usporava proces starenja ćelija. Uvek se preporučuje primena proizvoda formulisanih na bazi PURE, prečišćenog propolisa, jer on u potpunosti ispoljava sva pozitivna dejstva ovog pčelinjeg proizvoda na ljudski organizam. Propolis može biti potencijalni alergen, ali upotrebom PURE propolisa, svedena je na minimum mogućnost pojave alergijskih reakcija. Za jačanje kompletnog imunološkog sistema, Propollete su najbolje iz prirode.

Propollete pakovanje Kada birate propolis, izaberite PURE Propolis

Za više informacija posetite sajt www.esensa.rsFacebook stranicu.

Editors choice