Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Kada će kraj radnog vremena?

Kada će kraj radnog vremena?

Posao može biti vrlo stresan. Telefon zvoni bez prestanka, neljubazni ljudi vam dreče na telefon žaleći se na gluposti bez imalo argumenata, kolege dosađuju sa privatnim problemima, a sati kao da se smanjuju iz minuta u minutu, pritom vi niste uspeli da završite svoj posao. Mi smo odlučili da vam damo par saveta kako da preživite dane na poslu, i pozavršavate sve obaveze, pa pogledajte.

1.  Ako osetite da ste stisnuti sa previše strana zastanite!  Zatvorite sve prozore na pretraživaču, kao i društvene mreže, ugasite telefon, i zatvorite vrata kancelarije. Skoncetrišite se na samo jednu od zadatih obaveza i završite je do kraja, a zatim pređite na drugi zadatak, jer preskakanjem sa jednog na drugi nećete ništa postići čak ćete se, štaviše, pogubiti u moru papira.

2. Pauzu iskoristite za sebe. Jedite sladoled, prošetajte sa prijateljicom, sedite na klupu i pustite da vas sunce obgrli, ne kažu za džabe da sunce luči serotonin sreće.

slika 159 Kada će kraj radnog vremena?

U veseloj kancelariji, veseli vi!

3. Počnite pa i završite dan sa čistom radnom površinom, a umesto nalepnica sa obavezama napravite kalendar u kome ćete zapisivati šta treba da završite.

4. Ukoliko imate svoju kancelariju napunite je cvećem, raznih boja, osim mirisa širiće se i pozitivna energija, a imaćete još jednu zanimaciju plus, a to je zalivanje.

5. Gomile papira koje se smenjuju iz ruke u ruku su dosadni, ukoliko raspolažete nekim kopijama ili nešto što ne ide dalje, svoje papire ukrasite šarenim spajalicama.

6. Neka vam heftalica, stalak za selotejp i ostala pomoćna sredstva budu u vašoj omiljenoj boji, pa će i obično heftanje biti zanimljivije.

7. Kuc, kuc i kuc… Šta drugo nego kuckanje na kompjuteru. Stavite naočare za vid (ukoliko imate dioptriju) koje vam najbolje stoje, pa nalakiranim noktićima kuckajte ono što morate, lepši je osećaj, koliko može biti…

Keep calm and work hard!


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Editors choice