Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Kako ćeš TI izgledati 2012. godine?

Kako ćeš TI izgledati 2012. godine?

Na vrlo originalan način, u ekstravagantnoj decembarskoj noći u novootvorenom klubu Beograd Promet, Maybelline New York je po prvi put u Srbiji predstavio svoj limited edition kalendar. U ovom futurističkom make-up kalendaru svi meseci predstavljeni su kroz udarne beauty stavove za 2012. godinu – hrabre, snažne i u isto vreme senzualne, baš kakve su i žene koje ih “nose“.

U ovom kalendaru kroz 12 ekskluzivnih fotografija Maybelline modela prikazane su najrazličitije profesije, i žene koje ih oživljavaju. Svaka profesija je umetnost, i svaka žena je definiše svojim stavom, a Maybelline ih zajedno čini glamuroznim.

Za seriju vrhunskih fotografija pobrinuo se Kenneth Willardt, za ključ savršenstva Maybellineov globalni šminker Charlotte Willer, a uz Patriciu Field, stilistkinju poznatu po radu na “Sex & The City“ serijalu, i dizajnera Michael Angela, Maybelline limited edition kalendar budi inspiraciju, kojom god profesijom da se bavite.

Mnogobrojne zvanice na Maybelline NY Extravaganza Night premijerno su videle fotografije, a beauty novinari i urednici “oživeli“ svoje stavove, slikajući se uživo sa modelima koji su predstavljali mesece mart, jun, jul i decembar. Uz nepresušnu inspiraciju Aleksandra Đikića, zvaničnog šminkera za Maybelline New York, i Save Ilića sa Matrix akademije, srpski Top Modeli Neda, Milica, Candy i Nera predstavile su snažne žene inspirisane njujorškim glamurom u svim profesijama – od vulkanizerke, raznosačice kineske hrane, voditeljke vremenske prognoze i veterinarke.

U izložbi u Beograd Prometu koja traje do 19. decembra, svi ljubitelji ovog brenda moći će da uživaju u fantastičnim Maybelline New York fotografijama, i da se slikaju pokraj onih koje im se dopadnu. Prvih dvadeset koji svoje slike sa fotografijama kalendara postave na Maybelline NY Srbija Facebook stranicu dobiće na poklon ovaj glamurozni make-up kalendar.

ZLA 6013 Kako ćeš TI izgledati 2012. godine? DSC 3437 Kako ćeš TI izgledati 2012. godine?

Editors choice