Ukoliko ste mislile da morate da se odreknete svojih omiljenih letnjih modnih komada sa dolaskom hladnijih godišnjih doba, varate se. Naučićemo vas kako da iskoristite letnju odeću zimi.

Dolazak nižih temperatura podrazumeva samo veće mogućnosti kombinovanja odeće, posebno u uličnom stilu. Zima nije vreme kada morate da se odreknete svoje omiljene haljine jarke boje, ukoliko se dosetite da je ukombinujete sa dobrim sakoom, ili kožne jakne, koju možete utopliti krznenim prslukom.

letnja odeća zimi 10 Kako da iskoristite letnju odeću zimi

Predstavljamo vam nekoliko zanimljivih mogućnosti kako da iskoristite svoju omiljenu letnju odeću i u hladnim sezonama, i time uštedite novac koji biste utrošili na nove komade.

letnja odeća zimi 6 Kako da iskoristite letnju odeću zimi

Ponesite svoju omiljenu letnju suknju – ukombinujte je u slojevitu kombinaciju, sa toplim džemperom, tamnim ženskim čarapama (ili nekim u zanimljivoj boji), i čizmama. Bićete utopljeni, a izgledaćete gotovo detinje slatko i stajliš u suknji živopisnih boja.

letnja odeća zimi 3 Kako da iskoristite letnju odeću zimi letnja odeća zimi 1 Kako da iskoristite letnju odeću zimi

I svoj omiljeni šorts ne morate ostaviti u ormaru kada dođu hladni dani. U kombinaciji sa dobrim čarapama, kaputom i neizostavnom ešarpom, izgledaće sjajno.

letnja odeća zimi 4 Kako da iskoristite letnju odeću zimi letnja odeća zimi 1 Kako da iskoristite letnju odeću zimi

Letnju haljinu obogatite ešarpom, čarapama i kardiganom ili kaputom preko nje i nećete izgubiti na ženstvenosti ni kada je hladno.

letnja odeća zimi 2 Kako da iskoristite letnju odeću zimi letnja odeća zimi 7 Kako da iskoristite letnju odeću zimi

Možete se poigrati i preko haljine obući džemper.

Dakle, naoružajte se šalovima, kapama, ešarpama, rukavicama i dobrim jaknama i uživajte u svojim omiljenim komadima odeće i zimi.

Jasna Stanić

Editors choice