Ukoliko tragaš za idealnim Anti-Celulit tretmanom

Kako bi celulit zaista trajno uklonila nije dovoljna samo masaža, već i tretman koji podstiče mikrocirkulaciju kože i protok limfe, te aktivira lipolizu. Tako se smanjuju nakupljanje masnoće i toksini, te vidljivo izglađuju kožu. Jedan takav tretman je Lipo-detox anti-celulit & detox tretman, koji izuzetnim kompleksom aktivnih sastojaka podstiče razgradnju masti, obnovu kože, cirkulaciju i metabolizam u koži, čišćenje, stvaranje kolagena i elastina, drugim rečima sve ono što je potrebno da bi tvoja koža delovala ne samo zategnuto i bez celulita već i podmlađeno!

Anticellulite Slimming Cream TISK Kako da izabereš najbolju SPA detoks negu lica i tela za sebe

Afroditin savet: Za svaki od pomenutih tretmana, od stručnjaka ćete nakon vašeg spa iskustva dobiti savete kako da se dalje negujete kod kuće, kao i kojim proizvodima iz linije Afrodita Professional kako bi efekat vašeg tretmana bio još bolji i trajniji.

Dakle, sve što ti je potrebno da uradiš jeste da izabereš tretman za sebe i zakažeš svoj tretman u nekom od mnogobrojnih salona koji sprovede ove Afrodita Professional Spa & Detox tretmane – i spremno ćeš dočekati proleće! Za više informacija možeš pisati na afrokozm@eunet.rs ili direktno se informisati putem telefona 011/316-0933.mailto:afrokozm@eunet.rs

Posetite sajt Kozmetike Afrodita i zapratite njihovu Facebook stranicu.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.pinterest.com

Editors choice