Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Kako da nosite cipele u BOJI ovog proleća

Kako da nosite cipele u BOJI ovog proleća

1/2

Svake nove sezone sigurno je da poželite da u svoj svakodnevni izgled unesete neke novine. Promena frizure i boje kose mogu biti izbor ali samo onim damama koje su sigurne u to, ali mnoge bi se pre odlučile za promenu stajlinga i neke nove trendove koji dolaze upravo sa novom sezonom.

Ipak, najbolji način da osvežite svoj stajling a da ne činite nikakve drastične promene ni u stilu niti izgledu jeste izbor obuće u nekoj od veselih boja.

668 Kako da nosite cipele u BOJI ovog proleća

Ovo bi mogla da bude savršena ideja za sve one žene koje vole boje, vole originalne autfite i nije im strano da pokažu svoju originalnost. Zato ovog proleća možete videti kako se trotoari šarene lakim i brzim ženskim koracima.

Ukoliko ste do sada ipak bili privrženi samo klasičnim bojama cipela kao što su crna i krem, onda vam u početku možda ne bi bilo lako da se odlučite za neku od boja koje biste nosili na cipelama. Možda bi vam delovalo i čudno da za posao ili neke formalnije prilike obujete ovakvu obuću, ali zaista nema potrebe da osećate bilo kakve stege jer cipele u boji postaju obavezne isto koliko i par crnih i krem salonki u vašem cipelarniku.

1118 Kako da nosite cipele u BOJI ovog proleća

Kada birate boju obuće počnite od toga koja vam je boja najbliža po senzibilitetu i koja vam najviša prija. Ukoliko imate omiljenu neka prvi par bude upravo u toj boji. Tako ćete se lakše odlučiti ali i kombinovati uz garderobu koju već posedujete.

Crvene cipele ili sandale su uvek savršen izbor jer svaku kombinaciju podignu na viši nivo. Čak i kada nemate niti jedan drugi crveni detalj na sebi, uvek ih možete upariti sa crvenim lakom na noktima ili crvenim karminom. Šta više, one su same po sebi toliko efektne i elegantne da uopšte nema potrebe da im nalazite bilo kakav neophodan spoj. Crvena obuća dolazi u bzir u svim oblicima. Salonke uvek možete nositi, toko cele godine, a lako se kombinuju i uz džins i belu majicu, kao i uz elegantnije haljine i svečanije kostime.

3314 Kako da nosite cipele u BOJI ovog proleća

Editors choice