5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Kako da odaberete pravi hotel? (2. deo)

Kako da odaberete pravi hotel? (2. deo)

Prethodni put smo nabrojali pet bitnih stavki koje bi trebalo da uzmete u obzir kada birate svoju destinaciju odmora, tj. hotel na toj destinaciji. Ovde ćemo pomenuti još pet, a ako nam je nešto promaklo, dodajte komentar!

6. Dodatni honorari

Mnogo hotela naplaćuje pojedine usluge dodatno, bez obzira što većina podrazumeva da je tako nešto uključeno u tarifu, tj. u već obračunate troškove. Plaćanje interneta je jedan od najčešćih dodatno potrošenih para; ako ste na poslovnom putu i zahtevate non-stopni pristup internetu, pronađite hotel gde ćete moći da koristite internet besplatno.

slika1 Kako da odaberete pravi hotel? (2. deo)

Hoteli sa predivnom uslugom i pogledom su skupi, ali obećavaju sjajan odmor

7. Opcije obroka

Ako želite da se koristite kuhinjom hotela, tj. da jedete sve obroke, pitajte da li se dodatni obroci naplaćju (na primer, u okviru redovne tarife i ponude plaćate polupansion a želite pun pansion)? Neki hoteli čak nude sobe sa malenom kuhinjom u okviru apartmana, pa i na to obratite pažnju. Ovo je važnije za budžet nego što možete i da zamislite!

8. Lanac ili lokalni

Ima mnogo za i protiv što se tiče lanaca hotela, ali ne možete da poreknete da nude pouzdanu uslugu. Međutim, ako želite nešto ličnije i jedinstvenije iskustvo, možda bi bilo lepo da se odlučite za lokalni, nezavisni hotel ili porodicu ugostitelja. Sve zavisi od toga šta želite i šta vam treba!

9. Za porodice

Ovaj savet će odlično poslužiti svima! Ako ovog puta želite da se odmorite od vriske i cike dece okolo, proverite da li je hotel samo za parove/porodice bez dovođenja dece.

slika2 Kako da odaberete pravi hotel? (2. deo)

Ako imate budžet, odlučite se za ovako nešto pa nam javite kako je bilo!

10. Dozvola ljubimaca

Još jedna bitna stavka – da li hotel dozvoljava ljubimce u sobi sa vama. Ovo je jedna od onih stvari koje mogu da idu u oba smera – neki će od hotela očekivati da dozvole ljubimce kako bi ih poveli na odmor i uživali, a drugi će podrazumevati da ljubimce ne treba dovoditi jer to remeti mir svih dugih! Stoga, obavezno pitajte za ovo!

Ne postoji magična formula za biranje pravog hotela, ali je ključ da opcije istražite što više i da postavite što više relevantnih pitanja. Znajte šta želite od hotela i gledajte šta se uklapa sa vašim željama. Da li vam se ikad dogodio da ste završili u potpunom hotelskom hororu od smeštaja i usluge?


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice