Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Kako da pobedite kancelarijsku dosadu?

Kako da pobedite kancelarijsku dosadu?

Svima nam se dešava da, kada je posao malo sporiji, izgubimo entuzijazam i ne radimo toliko. I često pomislimo da je posao na kom radimo pogrešan, i pomišljamo da damo otkaz. Međutim, to je najlakše rešenje, i vrlo kratkoročno. Evo nekoliko stvari koje će vam pomoći da ubijete dosadu na radnom mestu i donesete neke pametne odluke:

Počnite da pravite liste “Uraditi”

Uvek se isplati napraviti jednu ovakvu listu, jer će vam skrenuti pažnju na odgovornosti koje imate. Vreme će, takođe, proći brže, i nećete se osećati beskorisno. Međutim, ako osećate da vaše umeće može biti iskorišćeno i u druge svrhe, priđite lideru tima ili supervizoru i pitajte ga da vam da neke teže stvari.

Učestvujte u zadacima koji nisu u okviru vašeg inicijalnog zadatka

Kada vidite da nema dovoljno posla, uposlite se sami tako što ćete se povezati sa kolegama iz drugih sektora. Organizujte poslovne piknike, sređujte konferencijske sale za prezentacije, i druge kul stvari. Ovo će vam dati priliku da pokažete svoje organizacione sposobnosti i da sami sebe postavite kao nekoga ko kreativno razmišlja, radi vredno, timski je igrač i po prirodi je vođa. Da biste dobili dosta posla u svojoj oblasti, moraćete da pokažete supervizoru za šta ste sve sposobni.

Pročitaj i ovaj tekst. 

slika14 Kako da pobedite kancelarijsku dosadu?

Budite preduzimljivi i aktivni

Pokrenite inicijativu za poslovnim projektom

Ako nema posla, postanite proaktivni. Pravite projekte za sebe. Ponudite se da pozovete nove mušterije i organizujete sastanke ili se pozabavite nekom aktivnošću koja je u vezi sa marketingom. Ali uvek gledajte da dobijete dozvolu od onih koji su na višoj stepenici od vas, kako ne biste naleteli ni na kakva neprijatna iznenađenja. Vaša namera je da izrazite entuzijazam prema poslu, ali ne da poremetite status quo ili da druge stavite u neprijatnu poziciju.

Konačno, razmislite o svom imidžu. Gledajte da se postavite kao neko ko je sposoban da uradi mnogo štošta, budite aktivni, pouzdani i preduzimljivi i dosada s posla će nestati, a pri tom ćete i napredovati.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice