Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Kako da postaneš jebiva

Kako da postaneš jebiva

1/5

Imaš lošu kožu? Jeftinu odeću? Usranu frizuru? Tupav izraz lica? Pokrivljena si i mlohava? Nisi sa Banovog brda? Devojko, ušla si u sivu zonu jebivosti i krug mužjaka koji bi seksualno, ili bilo kako, opštili sa tobom znatno je sužen. Ukoliko ne planiraš da sa nekim od njih (mužjaka iz tvoje kategorije) napraviš hendikepirano potomstvo u intelektualnom, estetskom, i egzistencijalnom smislu uopšte, pokušaj prvo da pročitaš a zatim i da ispratiš savete iz ovog teksta.

Napomena: Vodi računa o tome da prilikom čitanja ne razmišljaš da li je nešto u tekstu u redu ili nije, nego prosto čitaj i uradi kako piše, jer, da tvoje mišljenje ičemu vredi bila bi jebivija i ne bismo bili ovde gde smo sad, zar ne?

Ideš u srednju, na faks ili već radiš? Život su ti obeležile veze koje nisu ličile ni na šta i jedini razlog zašto ih ne zoveš pravim imenom jeste to što u podsvesti storniraš potpuni besmisao, blamove i nesreće koje si sa muškinjama doživela, čuvaš duboko u sebi prave razloge zašto su te ostavljali, krili po stanovima i daleko od očiju javnosti, zašto su dolazili i odlazili u noći, zašto su svršavali pa posle ćutali i bez reči nestajali do sledeće erekcije i želje da se istresu po bilo kome, pa eto, uz malo sreće, ponekad si to bila ti.

Naravno, držiš do sebe i ne bi bila sa bilo kim, pa opet, nije kao da možeš da se pohvališ, pred sobom da se pohvališ, da si bila bar sa jednim koji ti liči na nekog od dečaka sa vrha piramide? Ili bar iz gornje polovine? Nisi. Ne zavaravaj se – i nećeš. Ako nisi do sada, svakom godinom sve je teže, čak i za one koje izgledaju daleko bolje od tebe, a ti si na dnu lanca ishrane.

seksi amber herd krasi magazin gq russia 3 Kako da postaneš jebiva

Možda već osećaš da si na pragu da svu svoju nesreću preneseš na novu generaciju. Pada ti na pamet da ne skloniš sa sebe nekog, da pokušaš da zatrudniš pa se udaš, i onda, da na ćerku preneseš svu svoju nesreću i sve od početka, još jedna nesrećna generacija, ili da gledaš sina kako postaje njegov otac – neko koga će na sebe pustiti samo očajnice kao što si i ti.

To ne mora tako da bude. Pročitaj ove savete i poslušaj šta ti se kaže, ili prosto nastavi da bauljaš negde u senci veselog i lepog sveta koji srećeš u novinama, na ulicama, u autobusima. Ovo što ispod piše može da promeni kurs tvog života, bar za jedan stepenik da te podigne, malo bliže, nekim boljim momcima..

Ah da, ako imaš moralni ili bilo kakav drugi imbecilan problem sa terminom jebivija, zapamti da nećeš postati drolja ili šta god ako te više njih bude htelo. Ovde pokušavamo samo da proširimo taj broj, pa da, od te nove i bolje ponude momaka, možeš da biraš. Dakle, prvo postani jebivija, pa posle vidi šta ćeš sa tim. Ni momci neće razmišljati o nekakvom posle sa tobom, ako prvo ovo ne postaneš, jebivija to jest.

Posmatranje sebe, ljudi, sveta – preduslov za napredak

Nisi od roditelja nasledila lepotu, manire, pravilne crte lica, čistu kožu, neke lepe oči, itd. Nebitno. Nije ni toliko njih drugih, pa opet, nekad ti se čini da si ista, ako ne i bolja, lepša i privlačnija od neke tamo, a opet, kako se kaže u reklami za šampon, u tvom redu nikoga nema i kod nje su svi. Zašto? Pogrešno razmišljanje, bar za sada.

Editors choice