Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Kako da raskineš kad on to ne želi

Kako da raskineš kad on to ne želi

1/3

Ne zavaravajte se da ćete uspeti da ga ostavite, a da ga ne povredite. Preuzmite odgovornost za svoje postupke, težnje i namere, a to znači, budite svesni da raskid povređuje. Ne možete ispasti pozitivac u toj priči, ne možete izaći iz veze mirne duše i čiste savesti, a naročito to ne možete ni u ludilu, ako partner odbija da prihvati vašu odluku.

Dakle, ako raskidate sa partnerom koji to ne želi da prihvati, računajte da će on računati na to da ne želite da ispadnete kučka i da niste spremni da budete okrutni i grubi. Možda će vas moliti i ucenjivati, umiljavati se i obećavati, a vi ćete izgubiti odlučnost i dati mu još jednu šansu. Ali barem gledajte da ograničite taj broj šansi, ako vaši razlozi za raskid nisu ubedljiviji od njegovog odbijanja da ih prihvati. Jer, ono zbog čega želite da raskinete neće se promeniti samo zato što on ne želi da vas izgubi.

Ne pristajte na ucene

To je isto kao onaj savet “ne pregovarajte sa neprijateljem”, jer ucenjivač jeste neprijatelj. Da nije, ne bi pokušavao da vas preplaši ili izazove vaše sažaljenje. Ne bi vam pretio ubistvom ili sečenjem vena, jer stabilna osoba to ne radi. Ni onaj ko vas toliko voli da je spreman da da život za vas, to takđe ne radi. Jer ne želi da vam oduzme život, niti želi da vas doživotno optereti osećanjem krivice i odgovornosti za njegovu labilnost.

Dakle, ucenjivač je na suprotnoj strani od ljubavi i ne dozvolite mu da vas uplaši. Jer onaj ko manipuliše strahom, nije ništa drugo do obična kukavica. Osim ako je zaista poremećen i sklon nasilju. Tada ga prijavite policiji i budite vrlo oprezni.

kako da raskines sa njim2 Kako da raskineš kad on to ne želi

Editors choice