Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Kako da razgovarate sa partnerkom o novcu

Kako da razgovarate sa partnerkom o novcu

Kada se radi o problemima s novcem, prilična ste škrtica – bilo da se radi o poslovnim partnerima ili prijateljima. Međutim, kada se radi o vašoj dami koja, sticajem okolnosti, obožava da troši, na sve odgovarate sa: “Može!”, zar ne? Iako želite da joj pružite sav luksuz ovog sveta, budžet kojim raspolažete to vam ne dozvoljava, pa stoga ne možete igrati ulogu preambicioznog ljubavnika. Onda, kako rešiti stvari?

Prestanite da glumite ekstravaganciju

Nemojte se u samom startu ponašati kao da imate milione i tako dozvoliti devojci da stvori iluziju o vašem navodnom bogatstvu. Poznato je da bi muškarac uradio sve da impresionira ženu, a glumatanje da je bogat je jedna od stvari koju gotovo svaki muškarac u nekom trenutku svog života uradi. Ako ste neko ko nema veliki budžet, stavite joj to do znanja. Nema potrebe za neistinitim scenarijem.

Planirajte izlaske u okviru budžeta koji možete da iznesete

Ne morate da potrošite bogatstvo u želji da imate divan izlazak. Možete da uživate u mnoštvu divnih stvari, a da ne pravite rupe u džepovima. Postoji dosta restorana koji nude predivnu uslugu po vrlo pristojnim cenama. Prvo naručite hranu, pa ako vidite da vam novčanik nije prazan, tek tada naručite i vino. Ako je vašoj partnerki večera nepotpuna bez vina, ovo je pravo vreme da vidite s kim imate posla.

razgovor o novcu Kako da razgovarate sa partnerkom o novcu

Pričajte o novcu s razumevanjem

Razmotrite opcije gde biste je mogli izvesti

Možete pronaći dosta klubova koji ne naplaćuju ulaz ili im je ulaz prilično jeftin. Takođe, možete otići u park radi malo mira i uživanja u prirodi. Kada bi bilo muzike u ovom ambijentu, bilo bi sjajno, ali ako možete da priuštite samo hamburger, neka tako bude. Ako napunite novčanik pozajmljenim novcem da biste je impresionirali, rešićete samo taj jedan sastanak, ali šta ćete raditi na duže staze?

Većina muškaraca i dalje živi u ideji da žene obraćaju više pažnje na novac nego na same muškarce. Ovo je možda bilo tačno pre deset i nešto godina, ali su u današnje vreme žene spremne da “odreše kesu” mnogo češće nego muškarci. Istina, žene moraju da budu impresionirane, ali ako je novac jedini način da to postignete, po vašoj romansi je velikim slovima ispisano “Kraj!” – i budite svesni toga!


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi. 

Editors choice