Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Kako da ti dečko postane verenik (1.deo)

Kako da ti dečko postane verenik (1.deo)

1/2

Dobra veza je kao skup komad nakita. Ne možeš da, prosto, izađeš napolje i kupiš je u napadu želje za novim stvarima. Moraš da uložiš dosta vremena i truda u to što kupuješ. Sa vezama je isto tako. Treba im vremena da se razviju. Ne upoznaješ nekoga i posle pet sekundi se veriš (barem nije uobičajeno!). Prvo morate dobro da se upoznate, pa se tek onda zaljubite. Devojke, kada se zaljubite, postarajte se da je osoba sa kojom ste ona prava! Zato, ako si sto odsto sigurna da želiš da ti momak postane verenik, isprati ove korake i dobij prsten dok trepneš!

1. Iskrenost

Reci dečku kako se osećaš. Vrlo je važno da se uvek izraziš najbolje moguće. Muškarci nemaju pojma o čemu razmišljamo, pa predlažem da uradiš nešto mnogo romantično u čemu će uživati. Svi muškarci vole saosećajne žene, pa gledaj da budeš što nežnija i brižnija! Ako zna da ga ceniš i da ne bi provela život ni sa kim drugim – onda si u sjajnoj poziciji!

2. Isprobavanje svadbenih zvona

Tokom nekog običnog obroka, samo pomeni da se neko koga znaš udaje. Nemoj napadati svog muškarca i činiti ga nervoznim. Umesto toga, suptilno pomeni kako, kada se ti budeš udala, volela bi da ideš na romantičan medeni mesec na Bali, ili gde već želiš da ideš. Ovako ćeš videti njegovu reakciju na sam pomen braka. Ako ni ne pokuša da se nadoveže na razgovor o medenom mesecu, ili bilo čemu vezanom za venčanje – onda on nije Pravi.

Editors choice