Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Kako da za 60 sekundi napravite sjajnu kućnu kancelariju?

Kako da za 60 sekundi napravite sjajnu kućnu kancelariju?

Ako imate porodicu, daleko će vam biti draže da radite u svojoj malenoj kancelariji, koja je dva sa dva, nego da vam deca trče okolo i kukaju što im ne date da se igraju na vašem laptopu. Pa, kako možete da radite od kuće a da ne dopustite da vas išta uznemiri? Ovde vam nudimo vodič kojim ćete za 60 sekundi postići uspeh! Vaših 60 sekundi počinje sad!

00.60 Označite mesto

Za ovo morate biti oprezni. Morate da odaberete mesto u kući, vrlo verovatno u nekom ćošku gde ćete imati dovljno mesta da smestite sto, stolicu, police i deo za ostavu. Klonite se dnevne sobe, jer će vas gosti ometati. Odaberite ugao koji je najdalji od ulaza, ili će vas zvono na vratima jako iritirati.

Vrlo je jasno da morate biti negde uz prozor, jer ne samo da vam daje prirodnu svetlost nego je i stalni izvor inspiracije. Ali bolje je da leđima budete okrenuti prozoru jer sva lepota prirode ume da bude velika distrakcija i da odvlači pažnju, a pogotovo ako ste u komšiluku koji podseća na “Očajne domaćice”!

00.45 Povezivanje ljudi

Vaša kućna kancelarija mora imati dovoljno utičnica kako biste mogli da povežete sve od opreme što vam treba: fax, internet, telefon, kompjuter, itd. Zapamtite da morate da imate po koju dodatnu utičnicu za punjenje baterije na telefonu i laptopu.

00.30 Pažljivo birajte nameštaj

Ovo može biti malo teže. Iako želite da nađete neki predivan biro od hrastovine, razmislite bolje, jer šta ako ne stane u vaš radni prostor? Da biste sprečili takva iznenađenja, pokušajte da premerite nameštaj koji već imate i da prođete kroz kataloge, uporedite ponudu sa onim što već imate i tek onda odaberete.

slika kancelarija Kako da za 60 sekundi napravite sjajnu kućnu kancelariju?

Držite svoj radni prostor urednim, za više inspiracije i produktivnosti

00.20 Procenite opremu

Stavite opremu blizu utičnica da ne biste imali kablove koji vam se prepliću između nogu. Gledajte da vam oprema koju ređe koristite (na primer, fax) bude na dohvat ruke, ali opet da ne zauzima deo radnog prostora koji svakodnevno koristite.

00.10 Organizujte sopstveni prostor

Kao i uvek, i ovog puta morate organizovati svoj radni prostor jer ćete u suprotnom izgubiti mnogo vremena tražeći ono što vam treba. Pre nego što isključite svetlo na kraju radnog dana, poređajte i organizujte malene foldere i organizujte ih uredno u ormarićima. Sklonite sve što vam smeta na stolu, i poređajte stvari po redu. Ako vam klijent dolazi u kućnu kancelariju, biće impresioniran time kako održavate svoj radni prostor.

I, ovde se završava naših 60 sekundi! Možete da iskoristite ovih nekoliko tačaka da postavite kancelariju u kući. I ne samo da ćete moći da radite u miru nego ćete uštedeti mnogo novca na prevoz do posla! Imaćete više radnih sati, i uspećete da stignete da odgledate utakmicu posle posla!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice