Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Kako do muške pažnje?

Kako do muške pažnje?

1/2

Verujem da svaka od nas ima već dovoljno iskustva sa muškarcima, kao i neku svoju teoriju o tome kako da ih pridobije. Neke osvajaju, neke bacaju mamac, a neke jednostavno čekaju da budu osvojene. Igramo na kartu seksepila, otkačenosti ili inteligencije, i sve znamo koliko nam je važno, bez obzira šta je naš adut, da budemo primećene i željene. Saveti i priče sa drugaricama, od kojih svaka ima neki svoj trik, mogu da pomognu, mada suština privlačenja muške pažnje i nije toliko komplikovana. Evo o čemu je reč.

– Ne obraćaj previše pažnje na njega. Zašto? Jer to je suština muške psihologije – oni ne vole devojke koje se previše trude i dostupne su za njih 24 sata dnevno, i takve im, po pravilu, brzo dosade. Vole da se igraju mačke i miša, da “love”, da osvajaju, da se oni potrude oko vas! Zato se ne zalećite, već budite taktične i zainteresovane sa merom (bar prividno).

slika 120 Kako do muške pažnje?

Probaj “kuliranje”, možda upali

– Budi samouverena, zato što je stav pola uspeha! Kada si opuštena i sigurna u sebe zračićeš pozitivnom energijom, i on će poželeti da te ima. Govor tela takođe je veoma važan, pa se potrudi da ne klimaš glavom non-stop, ne držiš ruke u džepovima, ne gledaš u pod, i ne koristiš previše negativnih reči, jer sve to će odati utisak smušenosti i nesigurnosti.

Editors choice