Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Kako napraviti rekonstrukciju pijane noći

Kako napraviti rekonstrukciju pijane noći

Desilo se. Sinoć ste doživeli klasičan “Mamurluk” (The Hangover) i budite se sa bolovima u svakom deliću svoga tela, pritom nemate pojma gde ste, ne sećate se dobrog dela večeri (ili pak cele), i ne znate odakle vam modrice koje se na suncu prelivaju u šest boja… I šta sad? Polako i smireno idite na back i napravite rekonstrukciju sinoćnjeg nevaljalstva… A evo i kako:

Počnite sa klasičnim pitanjem… Gde ste? U krevetu (pa sad čijem), svom, devojčinom, od nepoznate devojke, od drugarice. Ne paničite ako ne prepoznajete okolinu. Pogledajte šta imate na sebi, da li je u pitanju odelo, trenerka, da li ima fleka, od kečapa, ili pak ne daj Bože krvi. Ako nosite sopstvenu odeću, to je dobar znak, bar vas nije jurila interventna, jer ste se švrćkali gologuzi po centru. Dobro je, bar nešto, ajmo dalje…

Šta vas boli?

Prvo to što vas boli daje razne znake… Da li ste dugo hodali, ili bežali od nekoga, nečega? Ako vas lice boli, to može da znači da ste se sa nekim potukli, ili se prosto iz nepoznatog razloga zajurili u zid i lupili posred face. Ko će ga znati…

Pretražite sve svoje džepove (unutra, spolja, gore, dole)

Šta ste našli? Iskorišćeni kondom? Pa gde nestade devojka, i ko je uopšte devojka, i da li je uopšte bila devojka, ili ste ga sami punili?

Novac

Nadamo se da imate ideju koliku novčanu sumu ste poneli od kuće za ovo ludovanje. Neminovno je da ćete imati duplo manje, a da li manje, ili ne uopšte? Međutim, šta se dešava ako u džepu nađete veću sumu novca nego što bi trebalo? Pa, to znači da ste nešto možda prodali, ili (molimo se svim snagama) samo dobili neku opkladu.

slika 124 Kako napraviti rekonstrukciju pijane noći

"I got a hangover, I’ve been drinking too much for sure"

Istorija poziva

Na zelenu slušalicu i vrti. Ko je poslednji pozivan? Bivša, sadašnja, nekadašnja? Dobro pogledajte koliko je taj razgovor trajao… Ukoliko je razgovor trajao 30 sekundi, ono što ste želeli da postignete, niste uspeli, takođe se nadamo da njena govorna pošta nije memorisala vaše pijano brbljanje. Ako je poziv trajao oko 45 minuta, mislimo da je vreme da taj isti broj nazovete, i izvinite se, za šta god da ste uradili.

Facebook

Chek in, photos, wall photos, ali u 90% slučajeva stradaju statusi. Pogledajte da li ste stavljali pesme, ili šta ste uopšte pisali, je l’ to ima neko značenje ili je bilo po principu slkhfslklsfjlksdn.

Pozovite prijatelje

Ovo možda najmanje želite da uradite, jer ako oni nisu bili sa vama sinoć, doživećete preveliki blam, pritom ćete morati da objašnjavate šta se dogodilo, a da se razumemo, ni sami ne znate. Šta može jedino da bude “dobro”, možda su i oni negde izvrnuti, ili leže na metar od vas, ali ih ni ne vidite jer su ispod ležaljke, ali ćete bar po zvonu telefona skapirati da delite istu tugu. Ako nisu, pitajte ih gde ste se uputili sinoć, i sa kim, a kasnije ako baš morate, dajte objašnjenje.

Sklopite kockice

Okej, našli ste telefon, snimke, videli statuse, čuli od prijatelja gde ste bili (u najboljem slučaju našli onog što leži do vas), shvatili ste bar delić onoga što se desilo te divlje noći. Skupite snage i put pod noge kući na lečenje sramote. Ali ne brinite, na kraju će vam ovo sećanje kroz maglu prerasti u lepo sećanje kojem ćete se dugo smejati… Mada, nije preporučljivo ponoviti ga!


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Editors choice