Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Kako nositi maskaru u boji?

Kako nositi maskaru u boji?

U nastojanju da ulepšamo ove zimske dane i uveselimo ih, mi unosimo boje u naš život. Preko odeće, aksesoara, pa do šminke u boji. Ovog puta donosimo novi trik, a to je maskara u boji i par saveta kako je kombinovati. Malo je rizično, jer se ne može nositi uz sve kombinacije, ali je drugačije i inovativno i nema osobe koja vas ne bi zapazila. Tako da, drage devojke voljne eksperimentisanja, nabavite sebi jednu maskaru u boji i evo kako ćete moći da je iskoristite.

Osvežite svoje trepavice maskarom u plavoj, ljubičastoj ili zelenoj boji. Možda zvuči zastrašujuće, ali je malo potrebno da se u praksi naviknete na ovaj look, pa čak i da ga zavolite.

Dočekajte proleće u bojama proleća, ali obratite pažnju na smernice koje će vaš izgled učiniti lepšim.

Slika 181 Kako nositi maskaru u boji?

Top izgled trepavica uz pomoć maskare u plavoj boji

Izaberite boju koja odgovara vašim očima. Plava je univerzalna boja i izgleda odlično skoro na svima. Purpurne nijanse najviše odgovaraju onima sa zelenim i plavim očima, a smeđe oči divno se slažu sa zelenom. Budite oprezne, jer zelena ide samo uz crnu, braon i boju lešnika.

Delovalo bi malo strašno kada bi zelenooke devojke stavile zelenu maskaru, a plavooke plavu. Vodite se osećajem za lepo i pazite kako kombinujete. Obično je senka nepotrebna kada se stavlja maskara u boji.

Dobro izvucite trepavice i stavite više slojeva maskare kako bi boja došla do izražaja.

Dugim, izjednačenim potezima izvucite trepavice i nosite maskaru u boji podignute glave. Ukoliko se odlučite za ovaj korak, morate ponosno nositi ovaj trend. Za ekstra efekat, dodajte na volumenu i ne štedite. Možda ovo nije maskara za svaki dan, ali je zato za trenutke koji se pamte.

Usredsredite se i da vaš ten zablista i lepo razmažite puder. Neka akcenat bude na trepavicama i isključivo trepavicama. Ništa nije bolje nego volumen trepavica u kombinaciji sa savršenom kožom.

Za intenzivniji efekat, stavite malo i crnu maskaru na vrhove trepavica. Ponosno i sa osmehom na licu prizovite proleće svojim obojenim trepavicama.


Violeta Stojanović

Editors choice